Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 188465
Resolució de la consellera Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual s’aprova la llista provisional de persones admeses i excloses en el procediment selectiu per a l’ingrés al cos d’advocacia de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, amb expressió de la causa d’exclusió, convocat per la Resolució de 17 de febrer de 2022 (BOIB núm. 28, de 22 de febrer)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, de 5 de març de 2019, es varen aprovar les bases generals que han de regir els processos selectius per a la cobertura de les places vacants de personal funcionari de l'àmbit dels serveis generals previstes en les ofertes públiques d'ocupació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 33, de 12 de març).

2. Mitjançant Acord del Consell de Govern de 23 de desembre de 2021, es va aprovar l'oferta d'ocupació pública per a l'any 2021 corresponent al personal funcionari i al personal laboral al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 176, de 25 de desembre de 2021), entre les quals s'inclouen dues places de torn lliure corresponents a l'illa de Mallorca del cos d'advocacia de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. Mitjançant la resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, de 17 de febrer de 2022 (BOIB núm. 28, de 22 de febrer) es va aprovar la convocatòria, les bases, els exercicis i temari, i el barem de mèrits, i es designa el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, al cos d'advocacia de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

4. En data 14 de març de 2022 va finalitzar el termini previst per presentar les sol·licituds per participar a l'esmentat procés selectiu.

Fonaments de dret

1. L'article 6.3 c) de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. La base 7.1 de la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, de 5 de març de 2019, per la qual s'aproven les bases generals que han de regir els processos selectius per a la cobertura de les places vacants de personal funcionari, de l'àmbit dels serveis generals, previstes a les ofertes públiques d'ocupació que aprovi la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot l'anterior dict la següent

Resolució

1. Aprovar la llista provisional de persones aspirants admeses a les proves selectives per a l'ingrés al cos d'advocacia de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, convocades per la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, de 17 de febrer de 2022 (BOIB núm. 28, de 22 de febrer).

Aquesta llista és la que consta a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

2. Aprovar la llista provisional de persones aspirants excloses, amb expressió de la causa de l'exclusió, a les proves selectives per a l'ingrés al cos d'advocacia de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, convocades per la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, de 17 de febrer de 2022 (BOIB núm. 28, de 22 de febrer).

Aquesta llista és la que consta a a l'annex 2 d'aquesta Resolució.

En tot cas, amb la finalitat d'evitar errors i, si se'n produeixen, de possibilitar-ne l'esmena dins el termini establert i en la forma escaient, les persones interessades han de comprovar no només que no figuren en la relació de persones excloses sinó que, a més, els seus noms consten en la relació pertinent de persones admeses.

Per esmenar el possible defecte o adjuntar el document que sigui preceptiu, les persones excloses o omeses disposen d'un termini de 10 dies hàbils comptadors des de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució en el BOIB. Es considerarà que les persones que no compleixin aquest requeriment desisteixen de la seva sol·licitud.

3. Publicar aquesta Resolució en el BOIB i en els taulers d'anuncis de l'EBAP i de la conselleria competent en matèria de funció pública. Així mateix, es pot consultar a la pàgina web <http:// oposicions.caib.es>.

 

Palma, en el dia de la signatura electrònica (31 de març de 2022)

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Mercedes Garrido Rodríguez

 

ANNEX 1

Llistes provisionals de persones aspirants admeses

Cos d'Advocacia

LLINATGES, NOM

DNI

ALAMINOS BARCELO, MARINA

***6135*

ALBALA VELASCO, ARTURO

***8499*

BARQUIN DE COZAR ROURA, LUIS CARLOS

***4333*

BATLE FERRIOOL, FRANCESCA

***5163*

DELFONT CABRERO, MARÍA

***0761*

DURAN POO, AITOR ANDONI

***1418*

FARELO FERRER, CRISTINA

***2043*

GARCIA CANALS, NURIA

***8813*

GARCIA CORTES, LEIRE

***8974*

GELABERT MAYRATA, CRISTINA

***2189*

MESTRES MAZA, BERNARDO

***5400*

PARERA BLANES, CATALINA

***3654*

PONS GUTIERREZ, MARIA DEL CARMEN

***3062*

TOMÁS MARÍN, ÁLVARO TAREK

***9443*

 

ANNEX 2

Llistes provisionals de persones aspirants excloses

Cos d'Advocacia

LLINATGES, NOM

DNI

MOTIU DE L'EXCLUSIÓ

OLIVER PALAZON, JUANA MARIA

***6603*

NO ACREDITA LA TITULACIÓ EXIGIDA DE CONEIXEMENTS DE LLENGUA CATALANA