Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 184169
Acord de delegació de les facultats de l’òrgan de contractació en el Contracte per a la redacció dels projectes, la construcció i la posada en funcionament i l’explotació d’algunes instal·lacions de tractament integral de residus municipals contemplades al Pla Director Sectorial de Gestió de Residus Urbans d’Eivissa i Formentera aprovat mitjançant Decret 46/2001 (BOIB núm. 45, de 14/04/2001)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb allò previst a l'article 9.3 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic es fa públic l'acord adoptat pel Ple del Consell Insular d'Eivissa en data 25 de març de 2022, en relació a la gestió del Contracte per a la redacció dels projectes, la construcció i la posada en funcionament i l'explotació d'algunes instal·lacions de tractament integral de residus municipals contemplades al Pla Director Sectorial de Gestió de Residus Urbans d'Eivissa i Formentera aprovat mitjançant Decret 46/2001 (BOIB núm. 45, de 14/04/2001)

“.../...

ACORD

1. Delegar en la Presidència del Consell Insular, en relació al Contracte per a la redacció dels projectes, la construcció i la posada en funcionament i l'explotació d'algunes instal·lacions de tractament integral de residus municipals contemplades al Pla Director Sectorial de Gestió de Residus Urbans d'Eivissa i Formentera aprovat mitjançant Decret 46/2001 (BOIB núm. 45, de 14/04/2001) Exp.47/02-C, totes les facultats que la normativa sobre contractes de les administracions públiques atribueix a l'òrgan de contractació, donant-ne compte en el primer Ple que se celebri, llevat de les relatives a procediments de modificació o interpretació de clàusules contractuals i reequilibri econòmic de la concessió.

2. Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears d'acord amb l'article 9.3 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, la delegació continguda en el punt anterior, sense perjudici que aquesta produeixi efectes des de l'endemà de la data d'adopció de l'acord.

3. Notificar aquest acord a la concessionària del servei, l'UTE GIREF, als ajuntaments de l'illa d'Eivissa, al Consell de Formentera i a ABAQUA.

 

Eivissa, 29 de març de 2022

La cap de Secció de Medi Ambient Belén Planells Tur