Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 183929
Resolució del director general del Servicio de Salud de les Illes Balears de 22 de març de 2022 per la qual se cita les persones interessades en el procediment ordinari núm. 648/2021 de la Sala del Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. La Procuradora Catalina Fuster Riera, en nom i representació del Sindicat Metge de Balears (SIMEBAL), va interposar un recurs contenciós administratiu (PO 648/2021, que es tramita en la Sala del Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears) contra la inactivitat administrativa consistent a no convocar els procediments ordinaris de carrera professional del personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears des de l'any 2018.

2. De manera directa o indirecta, aquesta impugnació pot resultar rellevant per a una pluralitat de persones que podrien tenir la condició d'interessades en el procés.

Fonaments de dret

1. L'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

2. L'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Citar les persones interessades en el recurs contenciós administratiu interposat per la Procuradora Catalina Fuster Riera (PO 648/2021, que es tramita en la Sala del Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears), en nom i representació del Sindicat Metge de Balears (SIMEBAL), contra la inactivitat administrativa consistent a no convocar els procediments ordinaris de carrera professional del personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears des de l'any 2018, perquè puguin personar-se davant l'òrgan judicial esmentat en un termini de nou dies.

2. Comunicar a les persones interessades que, si es personen fora del termini establert, se'ls considerarà com a part (sense que per això el procediment s'hagi de retrotreure ni interrompre) i que, si no es personen, el procediment continuarà i no serà procedent fer-los cap altra notificació.

3. Ordenar la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 22 de març de 2022

El director general Julio Miguel Fuster Culebras