Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 183861
Resolució del director gerent del FOGAIBA per la qual es corregeixen les errades detectades en la Resolució de 9 de febrer de 2022 per la qual es convoca el procediment de proveïment per lliure designació del lloc de treball de Cap d’Àrea d’Informàtica i Registres del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent-se detectat errades en la resolució del director gerent del FOGAIBA, de 9 de febrer de 2022, per la qual es convoca el procediment de proveïment per lliure designació del lloc de treball de Cap d'Àrea d'Informàtica i Registres del FOGAIBA, de conformitat amb l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques es dicta nova resolució per esmenar-les.

Per tot això, d'acord amb la competència que preveu l'article 13 s) del Decret 64/2005, de 10 de juny, de creació del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears, dicto la següent:

RESOLUCIÓ

Primer

1. En l'apartat 1.2.2 Complements de l'Annex I Bases de la convocatòria de la resolució del director gerent del FOGAIBA, de 9 de febrer de 2022, per la qual es convoca el procediment de proveïment per lliure designació del lloc de treball de Cap d'Àrea d'Informàtica i Registres del FOGAIBA (BOIB Núm 023 del 12 de febrer de 2022):

Allà on diu:

Dedicació especial

4.436,67

Dificultat tècnica

13.310,02

Responsabilitat

11.535,34

Total complements

29.282,03 €

Ha de dir:

Les retribucions complementàries seran les que en cada moment constin a la relació de llocs de feina.

2. En l'apartat 3.2 Requisits i condicions de participació de l'Annex I Bases de la convocatòria de la resolució del director gerent del FOGAIBA, de 9 de febrer de 2022, per la qual es convoca el procediment de proveïment per lliure designació del lloc de treball de Cap d'Àrea d'Informàtica i Registres del FOGAIBA (BOIB Núm 023 del 12 de febrer de 2022):

Allà on diu:

3.2 Per optar al lloc de treball s'han de complir els requisits de la plaça, que figuren en la fitxa de la relació de llocs de treball:

- Pertànyer al grup A.

- Tenir la següent titulació: Màster universitari en Enginyeria Informàtica o Màster universitari en Enginyeria de Telecomunicació o Màster universitari en Enginyeria Agrònoma

- Nivell B2 de català.

Ha de dir:

3.2 Per optar al lloc de treball s'han de complir els requisits de la plaça, que figuren en la fitxa de la relació de llocs de treball:

- Pertànyer al grup A.

- Pertànyer a la categoria i especialitat: tècnic titulat/da superior informàtica i telecomunicacions o tècnic superior en agronomia.

- Nivell B2 de català.

Segon. Obrir un nou termini de presentació de sol·licituds de tres dies hàbils, a partir del dia següent de la publicació de la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, de la convocatòria realitzada mitjançant Resolució del director gerent de 9 de febrer de 2022 i corregida per la present.

Tercer. Les sol·licituds i documentació presentades en la convocatòria de la Resolució del director gerent, de 9 de febrer de 2022, per la qual es convoca el procediment de proveïment per lliure designació del lloc de treball de Cap d'Àrea d'Informàtica i Registres del FOGAIBA seran vàlides i s'admetran en l'ampliació del termini de la convocatòria sense necessitat de nova presentació.

Quart. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Cinquè. Contra aquesta resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs d'alçada davant la consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la seva notificació, d'acord amb el que estableixen l'article 58.4 de la Llei 3/2003 de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears i els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015 d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, tot això sense perjudici d'interposar-ne qualsevol altre que s'estimi pertinent en defensa dels interessos propis.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (30 de març de 2022)

El director gerent del FOGAIBA

Mateu Morro Marcé