Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 182614
Modificació de las bases de la convocatòria per proveir dos llocs de treball d’agent de corresponsabilitat i conciliació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 27/10/2021 la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat va resoldre aprovar la convocatòria de subvencions per a entitats locals destinades a contractar agents de corresponsabilitat i conciliació (BOIB núm. 152 de 4 de novembre de 2021).

2. En data 17/12/2021 la consellera de Presidència, Funció Pública, i Igualtat, a proposta de la directora general de Coordinació, Relacions amb el Parlament, Drets i Diversitat, va resoldre aprovar la concessió d'una subvenció a favor de l'Ajuntament de Calvià, per a la contractació de 2 agents de corresponsabilitat i conciliació per un període de 12 mesos.

3. En el BOIB núm. 14 de 27/01/2022 es varen publicar les bases de la convocatòria per proveir en aquest ajuntament, mitjançant el sistema de concurs, dos llocs de treball d'agent de corresponsabilitat i conciliació, per al seu posterior nomenament com a personal funcionari interí del grup B.

4. En el BOIB núm. 17 de 01/02/2022 es va publicar decret de la Tinença de Batlia de Serveis Generals i Infraestructures que rectificava les bases de la convocatòria de provisió, quant l'ordre dels requisits que figuraven en l'apartat 3 Requisits de les persones aspirants.

5. En data 17/02/2022 es va publicar en el web municipal decret de la Tinença de Batlia de Serveis Generals i Infraestructures pel qual s'aprovava el llistat provisional de persones aspirants admeses i excloses a la convocatòria de provisió.

6. Les bases de la convocatòria de subvencions preveuen el següent:

“Això no obstant, si mitjançant un acord de la Conferència Sectorial d'Igualtat o un altra instrument jurídic s'incorporen en el Pla Corresponsables altres titulacions, s'inclouran automàticament en el perfil de persones susceptibles de contractació.”

7. La Secretaria d'Estat d'Igualtat i Contra la Violència de Gènere ha acceptat la inclusió de tres noves titulacions en l'àmbit del Pla Corresponsables, per la qual cosa i, en concordança amb el grup de titulació que preveu la convocatòria de provisió d'aquest ajuntament, s'ha d'incloure la titulació de tècnic/a superior en Promoció d'igualtat de gènere.

8. A més, s'ha detectat error material quant al requisit f) de la base 3 Requisits de les persones aspirants, atès que l'apartat 10 de la convocatòria de subvencions indica que les persones aspirants han d'estar inscrites en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears, requisit aquest que es considera s'havia d'acreditar juntament amb la instància de participació. Per tot això, aquest error s'ha de corregir.

D'acord amb l'anterior, s'ha de significar que el motiu d'exclusió (2) “no haver acreditat el requisit f) del punt 3 de les bases” que figura en el llistat  provisional de persones aspirants admeses i excloses a la convocatòria (Resolució de la Tinença de Batlia de Serveis Generals i Infraestructures de 17/02/2022) es va aplicar correctament a les persones aspirants que figuren excloses pel motiu esmentat, ja que no varen adjuntar a la sol·licitud de participació l'acreditació del requisit f).

Atès això i d'acord amb el que disposa l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, aquesta Tinença de Batlia delegada, en virtut de les competències que li atorga l'article. 21.1.g) de la Llei 7/1985 de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, d'acord amb la redacció de la Llei 11/1999 de 21 d'abril, disposa la següent

RESOLUCIÓ

1. Incloure en l'apartat g) de la base 3 Requisits de les persones aspirants la titulació acadèmica de: tècnic/a superior en Promoció d'igualtat de gènere.

2. Rectificar l'apartat característiques de la convocatòria, en el sentit següent:

 

On diu:

 

“(...)

- Nivell de titulació acadèmica: tècnic/a superior en Educació Infantil, tècnic/a superior en Animació Sociocultural i Turística, tècnic/a superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva i tècnic/a superior en Integració Social.”

Ha de dir:

 

“(...)

- Nivell de titulació acadèmica: tècnic/a superior en Educació Infantil, tècnic/a superior en Animació Sociocultural i Turística, tècnic/a superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva,  tècnic/a superior en Integració Social o tècnic/a superior en Promoció d'igualtat gènere.”

3. Rectificar la base 3 Requisits de les persones aspirants, en el sentit següent:

On diu:

 

“(...)

f) Estar inscrita com a demandant d'ocupació en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) amb caràcter previ a la contractació.

g) Titulació acadèmica: Tècnic superior en Educació Infantil, tècnic superior en Animació Sociocultural i Turística, tècnic superior en Ensenyament i Animació Socioesportiu i tècnic superior en Integració Social.

Això no obstant, si mitjançant un acord de la Conferència Sectorial d'Igualtat o un altre instrument jurídic s'incorporen en el Pla Corresponsables altres titulacions, s'inclouran automàticament en el perfil de les persones susceptibles de contractació.”

Ha de dir:

 

“(...)

f) Estar inscrita com a demandant d'ocupació en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB).

g) Titulació acadèmica: tècnic/a superior en Educació Infantil, tècnic/a superior en Animació Sociocultural i Turística, tècnic/a superior en Ensenyament i Animació Socioesportiu, tècnic/a superior en Integració Social o tècnic/a superior en Promoció d'igualtat de gènere.”

4. Atorgar un nou termini de cinc dies per presentar instàncies de participació.

5. Publicar aquesta resolució en el BOIB.

 

Calvià, en el dia de la signatura electrònica (29 de març de 2022)

El tinent de batle delegat de Serveis Generals i Infraestructures Juan Recasens Oliver (Delegació per Resolució de Batlia de 17/06/2019)