Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 179883
Departament de Cultura. Extracte de l’acord de Junta de Govern de l’Ajuntament de Palma de 23 de març de 2022, per el qual es convoquen subvencions, corresponents a la Línia 2, de suport a la producció i a l’activitat de dinamització cultural de la ciutat de l’any 2021, sublínia 2.9 Espais de creació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 618000

De conformitat amb el previst als articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria del text complet que es podrà consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http:// www. pap.hacienda.gob.es/bdnstrans/index) i a la pàgina web de l'Ajuntament de Palma (www. palmacultura.cat i www. palma.cat):

D'acord amb tota la normativa que és d'aplicació en matèria de subvencions s'han redactat les següents Bases corresponents a la línia 2 - 2.9. Espais de creació del Pla estratègic de subvencions 2020-2022 de l'Àrea de Cultura i Benestar Social (Departament de Cultura) i en l'àmbit de les seves competències (Decret 201913026, de 28 de juny, d'organització dels serveis administratius de l'Ajuntament de Palma).

Primer. Beneficiaris:

Poden ser beneficiàries de les subvencions les persones físiques o jurídiques que puguin dur a terme els projectes, les activitats o els comportaments, que es trobin en la situació que motiva la concessió de la subvenció i compleixen els requisits i les obligacions previstes als art. 13 i 14 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions (LGS) i 10 i 11 de l'Ordenança municipal de subvencions.

Poden optar a aquesta convocatòria els espais ubicats a la ciutat de Palma de titularitat i/o gestió privada i que acreditin un funcionament estable com a espais de creació artística contemporània o impulsors de projectes de suport als processos de creació en les fases de recerca, investigació, creació, producció i exhibició, durant l'any 2021.

Segon. Finalitat:

Donar suport a la gestió dels espais i projectes que focalitzen la seva activitat en l'experimentació, la difusió i l'exhibició artística i cultural de la ciutat, des de la vessant de l'acompanyament i el suport als processos creatius en les seves diferents fases (recerca, investigació, creació, producció i exhibició), i que ofereixen recursos i eines per a nodrir, afavorir, impulsar i fer créixer el talent i la creativitat.

Tercer. Bases reguladores

Ordenança municipal de Subvencions de l'Ajuntament de Palma, aprovada pel Ple en data 26/02/2015 i publicada en el BOIB núm. 35 de data 12 de març de 2015.

Quart. Consignació pressupostària:

La dotació total d'aquesta convocatòria és de 18.000 €.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

Vint dies naturals comptats des de l'endemà que es publiqui aquesta Convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  

Palma, 29 de març de 2022

La cap del Servei de Cultura

Sílvia Gordiola Llabrés