Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 149563
Informació pública projecte de concessió administrativa de l'ús privatiu de l'edifici municipal destinat a la venda de peix i marisc ubicat a la plaça de ses Verdures, de Manacor

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per resolució de batlia de 17 de març de 2022 s'ha aprovat l'expedient de concessió administrativa de l'ús privatiu de l'edifici municipal destinat a la venta de peix i marisc ubicat a la plaça de es Verdures de Manacor.

De conformitat amb l'article 87.4 RB s'exposa al públic, a efectes de reclamacions, el projecte de concessió demanial per un termini de 30 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació de la licitació de la concessió al perfil del contractant , allotjat a la plataforma de contractació del sector públic.

El tràmit d'informació pública del projecte és simultani amb l'anunci de licitació.

L'esmentat projecte és pot consultar al departament de contractació de l'Ajuntament de Manacor o a la plataforma de contractació del sector públic:

https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink%3AperfilContratante&idBp=pe%2FNGRA5atAQK2TEfXGy%2BA%3D%3D

S'informa que una vegada publicat l'anunci al BOIB és convocarà simultàniament la licitació mitjançant la publicació a la plataforma de contractació del sector públic.

El projecte de la concessió demanial està integral per documents següents:

a) Memòria justificativa

b) Plànols representatius de la situació, els dimensions i altres circumstàncies de la porció de domini públic objecte d'ocupació on estan representats els béns de domini públic que han de ser objecte de concessió.

c) Informe tècnic que detalla que l'edifici és troba en condicions de poder exercir l'activitat de peixateries, i que per tant no és requereix l'execució d'obres i, consegüentment, no és necessari plec de condicions per a la realització d'obres. Així com informe tècnic dels instal·lacions de què disposa l'edifici i de l'equipament i utillatge del qual no compta.

d) Informe tècnic de valoració de la part del domini públic que s'hagi d'ocupar, com si és tractés de béns de propietat privada per un import de 77.648,72 €

e) Informe tècnic que determina que el cànon mínim anual a satisfer el concessionari a favor de l'Ajuntament i que és de 4.659 €

f) Plec de condicions que han de regir la concessió

 

Manacor, document signat electrònicament (17 de març de 2022)

La delegada especial de l'Àrea de Promoció Econòmica Cristina Capó Santandreu