Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 149513
Aprovació inicial de l'ordenança reguladora de l'ajuda econòmica d'urgència social de suport als processos d'inserció social

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En sessió celebrada dia 10 de març de 2022 el Ple del Consell de Mallorca ha adoptat l'Acord següent:

«1. Aprovar inicialment l'Ordenança reguladora de l'ajuda econòmica d'urgència social de suport als processos d'inserció social de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials que s'adjunta com a Annex.

2. Sotmetre l'expedient a informació pública, mitjançant la inserció dels anuncis corresponents en el tauler d'edictes de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, amb la finalitat que totes les persones que hi estiguin interessades puguin examinar-lo i presentar les reclamacions i els suggeriments que considerin pertinents, dins el termini de trenta dies, comptadors des de la inserció de l'anunci corresponent en el butlletí així com donar audiència a les entitats i Administracions que puguin resultar afectades.

3. Ordenar que es duguin a terme la resta dels tràmits corresponents per a l'aprovació definitiva de l'Ordenança, inclosa l'emissió dels informes preceptius»

Aquest anunci es troba publicat a l'àrea d'ordenançes i reglaments del «Tauler d'anuncis» que trobareu a la portada de la seu electrònica del Consell de Mallorca (https://imas.sedipualba.es/tablondeanuncios/).

Podeu consultar l'expedient i el text de l'ordenança aprovat inicialment a l'apartat de transparència de l'IMAS i a la seu electrònica del Consell de Mallorca a l'apartat d'elaboració de disposicions generals (https://seu.conselldemallorca.net/Elaboració de disposicions generals).

La qual cosa es fa pública als efectes oportuns.

 

Palma, 17 de març de 2022

La presidenta de l'IMAS

Sofia Alonso Bigler