Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 149450
Extracte de l'Acord de la Junta de Govern Local de 23 de febrer de 2022, pel qual s'aprova la convocatòria de subvencions per a associacions i altres entitats sense ànim de lucre que desenvolupen programes de control i esterilització de colònies de felins al terme municipal de Calvià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Ref. BDNS 615750

D'acord amb el que preveuen els arts. 17.3.b) i 20.8.a) de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index).

Primer. Objecte

La present convocatòria té per objecte la concessió, en règim de concurrència competitiva, d'ajudes econòmiques a les associacions i entitats sense ànim de lucre, constituïdes com a tals que tenguin entre els seus objectius les funcions de protecció i conservació dels animals en general, per al desenvolupament d'actuacions de control i atenció de colònies de moixos al carrer, consistent bàsicament en la captura, esterilització i retorn de moixos assilvestrats al terme municipal de Calvià.

Segon. Beneficiaris

Poden ser beneficiàries les associacions i les entitats sense ànim de lucre que, complint els requisits i finalitat d'aquesta convocatòria, fomentin el control i l'atenció de colònies de moixos assilvestrats, i tenguin com a àmbit d'actuació el terme municipal de Calvià.

No es podran beneficiar de les ajudes previstes en aquesta convocatòria les entitats en què concorri alguna de les prohibicions que estableix l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

Tercer. Bases reguladores

Bases reguladores de la convocatòria d'ajudes per a associacions i altres entitats sense ànim de lucre que desenvolupen programes de control i esterilització de colònies de felins en el terme municipal de Calvià, publicades en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 37 de 15 de març de 2022.

Quart. Quantia

L'assignació pressupostària per a la present convocatòria és de vint-i-dos mil euros (22.000,00 €) per a l'any 2022, amb càrrec a la partida pressupostària de l'Ajuntament 302 17300 4800000.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds és de 20 dies naturals comptats a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Calvià, 17 de març de 2022

El tinent de batle d'Economia Marcos Pecos Quintans