Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 147676
Aprovació inicial acord relatiu a la modificació de l’ordenança reguladora de l’Impost sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament Ple, en sessió celebrada el dia 17 de març de 2022 va aprovar inicialment acord relatiu a la modificació de l'ordenança reguladora de l'Impost sobre l'increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana.

De conformitat amb allò establert a l'article 17.2  del Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el Text Refòs de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, s'exposa al públic l'acord esmentat per termini de 30 dies per tal que els interessats puguin examinar l'expedient i presentar les reclamacions que estimin oportunes.

Durant aquest termini l'expedient podrà ser examinat per qualsevol interessat al Departament de Gestió Tributària d'aquest Ajuntament situat a la Plaça Espanya, núm.1, de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores.

Si transcorregut aquest termini no s'haguessin presentat reclamacions, es considerarà aprovat definitivament l'esmentat acord, sense que calgui un nou acord plenari.

 

Inca, en el dia de la signatura electrònica (17 de març de 2022)

El batle Virgilio Moreno Sarrio