Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

PATRONAT MUNICIPAL DE L'HABITATGE I REHABILITACIÓ INTEGRAL DE BARRI

Núm. 146597
Patronat Municipal de l'Habitatge i Rehabilitasció Integral de Barris. Anunci de notificació i emplaçament en el recurs contenciós-administratiu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Anunci de notificació i emplaçament en el recurs contenciós administratiu, Procediment abreujat 667/2021, que es segueix davant el Jutjat de lo contenciós administratiu núm. 3 de Palma.

Resolució del Gerent del Patronat Municipal de l'Habitatge i Rehabilitació Integral de Barris i Director General d'Habitatge de l'Ajuntament de Palma, de data 14 de març de 2022, d'emplaçament en el procediment citat a l'encapçalament, segons recurs interposat per FESP-UGT, contra l'acord publicat en el BOIB nº 134 de 30 de setembre de 2021, pel que s'aproven les Bases Generales que han de regir la convocatòria del procés de selecció per a la cobertura de places vacants per a personal laboral del Patronat Municipal de l'Habitatge i Rehabilitació Integral de Barris, previstes en l'oferta d'ocupació pública corresponent a los exercicis dels anys 2018, 2019 y 2020.

En compliment del sol·licitat pel Jutjat i de conformitat amb el disposat en l'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de Juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, per mitjà de la present resolució s'emplaça a qui tingui un interès legítim, a fi de que puguin comparèixer i personar-se se com a demandats en el citat procediment, en el termini de nou (9) dies comptats a partir de la publicació de la present resolució, davant dit òrgan jurisdiccional.

De conformitat amb l'article 50 de la Llei de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, si es personen davant el referit òrgan jurisdiccional amb posterioritat al termini indicat, se'ls tindrà per part per als tràmits que no hagin preclòs. Si no es personen oportunament continuarà el procediment pels seus tràmits sense que hi hagi lloc a practicar-li, en estrats o en qualsevol altra forma, notificacions de cap classe.

 

Palma 15 de març de 2021

El gerent del Patronat Municipal de l'Habitatge i Rehabilitació Integral de Barris i Director general d'habitatge de l'Ajuntament de Palma Josep Maria Rigo Serra