Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE SALUT I CONSUM

Núm. 142954
Citació a termini de les persones interessades en el recurs d’alçada interposat contra la Resolució del director general de Prestacions i Farmàcia de 25 de gener de 2022 per la qual se desestima la sol·licitud de declaració de caducitat parcial del procediment de concurs de mèrits per a l'adjudicació de 34 oficines de farmàcia convocat per Resolució del director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia de 25 de novembre de 2015

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El senyor Miquel Cirera Puig ha interposat un recurs d'alçada contra la Resolució del director general de Prestacions i Farmàcia de 25 de gener de 2022 per la qual se desestima la sol·licitud de declaració de caducitat parcial del procediment de concurs de mèrits per a l'adjudicació de 34 oficines de farmàcia convocat per Resolució del director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia de 25 de novembre de 2015.

L'article 118.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, disposa que si hi ha persones interessades, se'ls hi ha de donar, en tot cas, trasllat del recurs perquè al·leguin el que estimin procedent.

Es cita a les persones interessades en l'expedient administratiu referenciat perquè en el termini de deu dies, comptadors des de l'endemà d'aquesta notificació, formulin les al·legacions que considerin procedents.

L'expedient se troba a disposició de les persones interessades en les dependències del Servei d'Ordenació Farmacèutica, de la Conselleria de Salut i Consum, carrer del Calçat, 2A, Edifici Alba, Poligon Son Valentí, de Palma.

Notificacions electròniques. Aquesta Administració disposa de l'eina informàtica necessària per practicar les notificacions electròniques. Per aquesta raó, us comunic que d'acord amb l'article 42.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, també se us farà aquest tipus de notificació. Per rebrer-la haureu d'accedir a la vostra carpeta ciutadana (https://sede.administracion.gob.es/carpeta) i identificar-se mitjançant els mecanismes d'identificació que permet el web Clave (http://clave.gob.es). Mitjançant la vostra adreça de correu electrònic (si la vàreu aportar) se us remetrà l'avís perquè pugueu accedir a la notificació. Disposau d'un termini de deu dies naturals per accedir a la notificació en la vostra carpeta ciutadana.

D'acord amb l'article 41.7 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, si s'ha notificat l'interessat per diferents vies s'ha de prendre com a data de notificació la que s'hagués produït en primer lloc.

 

Palma, en el dia de la signatura electrònica (11 de març de 2022)

La cap del Servei d'Ordenació Farmacèutica Isabel Iglesias Martín