Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 141073
Acord aprovació definitiva estudi de detall d'una parcel·la situada a l'avinguda Pere Matutes Noguera, 66 (UA 17 - Pgou 1987)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent-se detectat errades a l'anunci publicat al Boib núm. 33 de data 05.03.2022 relatiu a l'aprovació definitiva de l'estudi de detall d'una parcel·la ubicada a l'avinguda Pere Matutes Noguera núm. 66, de conformitat al previst a l'article 109.2 de la Llei 39/2015 del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, mitjançant el present es procedeix de nou a la publicació íntegre de l'anunci, una vegada corregides les errades detectades.

«L'Ajuntament d'Eivissa per acord del Ple de l'Ajuntament d'Eivissa de data 24.02.2022, ha acordat el següent:

PRIMER. Aprovar definitivament l'Estudi de Detall d'una parcel·la situada a l'avinguda Pere Matutes Noguera, 66 del terme municipal d'Eivissa presentat per la mercantil Espebe 13, SL amb data 24 de març de 2021 ( Reg. Entrada núm. 4882).

SEGON. Publicar el present acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a l'efecte del seu general coneixement.

TERCER. Notificar el present acord als propietaris i altres interessats directament afectats per l'Estudi de Detall.

QUART. Remetre un exemplar diligenciat de l'Estudi de Detall a l'Arxiu d'Urbanisme de les Illes Balears i al Consell Insular d'Eivissa, per a la seva constància i registre.

Contra aquest acord, que posa fi a la via administrativa, s'hi pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa-Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-ne publicat aquest anunci al BOIB, d'acord amb el previst a la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Eivissa, en el dia de la signatura electrònica (14 de març de 2022)

El secretari acctal. Joaquim Roca Mata

Documents adjunts