Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

AUTORITAT PORTUÀRIA DE BALEARS

Núm. 129316
Resolució de l'Autoritat Portuària de Balears per la qual s'anuncia el concurs públic per a la “gestió d'una instal·lació nàutic-esportiva per a embarcacions de petites i mitjanes eslores, en el Moll de Llevant del port de Maó, entre la Punta del Rellotge i Es Gatassus” (E.M.-778), l'elecció de la solució més avantatjosa i l'atorgament de la corresponent autorització administrativa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. Organisme Públic:

Autoritat Portuària de Balears. Número d'expedient: E.M.-778.

2. Objecte del concurs:

És objecte d'aquest concurs l'elecció de la solució més avantatjosa per a l'atorgament d'una autorització administrativa per a la gestió i explotació d'una instal·lació nàutic-esportiva, amb especial atenció al foment i ensenyament de l'esport, i l'ocupació d'una superfície total de 19.864,80 m² en el Moll de Llevant del port de Maó, entre la Punta del Rellotge i Es Gatassus.

3. Termini:

El temps de durada de l'autorització serà de DOS (2) anys, a comptar des de l'atorgament d'aquesta, de conformitat amb el que s'estableix en la Clàusula 6ª del Plec de Clàusules que regeix l'explotació de l'autorització. Si en finalitzar aquest termini, no hagués estat triada la solució més avantatjosa a través de convocatòria del concurs corresponent per a l'atorgament de la concessió (o nova autorització) d'aquests espais portuaris, l'autorització podrà ser ampliada, a sol·licitud de l'autoritzat (amb un mes d'antelació a la seva finalització), fins al moment en què es produeixi l'elecció de la solució més avantatjosa d'aquest procediment, i en tot cas per un màxim d'UN (1) any més. És a dir, el termini total de l'autorització no podrà superar els TRES (3) anys.

4. Tramitació:

Electrònica, Procediment: Obert, Forma: Concurs Públic.

5. Taxes:

- Ocupació: CENT SEIXANTA MIL VUIT-CENTS SEIXANTA-DOS EUROS I NOU CÈNTIMS (160.862,09 €) (Aquesta quantitat no inclou l'I.V. A.).

- Activitat: La quantia anual de la taxa d'activitat s'estableix conforme als articles 187 i 188 del TRLPEMM, sent la base imposable el volum de negoci i el tipus de gravamen que aplicació del 4%.

6. Garanties.

- Provisional de CENT MIL EUROS (100.000 €).

- Definitives:

- D'explotació: igual a l'import anual corresponent a la totalitat de les taxes d'ocupació i d'activitat.

- Addicional: igual a l'import de la millora anual oferta de les taxes referides.

7. Obtenció de documentació i informació. Organisme Públic:

Autoritat Portuària de Balears, Domicili: Palma -Moll Vell, 5 (07012). Telèfon: 971 22 81 50, Fax: 971 72 69 48 Pàgina web: www.portsdebalears.com i a través de la Plataforma de Contractació del Sector Públic (PLACSP) accessible en l'adreça electrònica https://contrataciondelestado.es.

8. Presentació electrònica de les ofertes o de les sol·licituds de participació. Data límit de presentació: QUARANTA-CINC (45) dies naturals comptats a partir del següent al qual es publiqui l'anunci del concurs en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB). En el cas que el dia de finalització del termini de presentació d'ofertes fos un dissabte, es traslladarà al dia hàbil següent. Documentació que integrarà les ofertes: Vegeu Plec de Bases.

Lloc de presentació:

Plataforma de Contractació del Sector Públic (PLACSP).

9. Obertura de les ofertes:

Autoritat Portuària de Balears, Domicili: Moll Vell, núm. 5, 07012. Localitat: Palma. Data: Una vegada finalitzat el termini de presentació d'ofertes i prèvia convocatòria de la APB.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (10 de març de 2022)

El president

Francesc Antich Oliver

La secretaria i Assumptes Jurídics

Mª Antonia Ginard Moll