Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 124718
Exposició pública de l'aprovació inicial de la proposta de Conveni per a la remodelació del front marítim de Costa den Blanes, terme municipal de Calvià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En sessió de data 24 de febrer de 2022 el Ple de la Corporació va adoptar acord del següent tenor:

ACORD

Primer. APROVAR INICIALMENT la proposta de conveni de remodelació del front marítim de Costa d'en Blanes-Punta Negra.

Segon. SOTMETRE a INFORMACIÓ PÚBLICA la proposta de conveni per un període d'UN MES.

Tercer. SOL·LICITAR als Registres de la Propietat núm. 1 i 2, de Calvià una relació actualitzada dels titulars de les 479 finques que ostenten servituds sobre la finca registral 7463.

Quart. SOL·LICITAR a la Direcció Insular d'Urbanisme del Consell de Mallorca l'emissió d'informe en relació a la viabilitat del projecte de conveni.

Quint. CONCEDIR un tràmit d'audiència de 15 DÍES a les entitats: “Es Mollet S.A.”; “S'Hostalet, S.A”; “ASPRO OCIO, S.A.”; “Comunidad de Propietarios de Costa d'en Blanes”; els titulars actuals de les servituds que graven la finca registral 7463, així com les persones físiques o jurídiques que s'hagin personat en el procediment expropiatori.

Sext. NOTIFICAR el present acord als interessats de l'apartat anterior, als Registres de la Propietat núm. 1 i 2, de Calvià i a la Direcció Insular del Territori del CIM. En quant als titulars registrals actuals de les servituds que graven la finca 7463, se'ls hi notificarà en la mesura en què les dades a facilitar pels Registres de la Propietat ho permetin, i exceptuant, per tant, quan aquesta informació sigui parcial, incompleta o il·legible i en conseqüència s'apreciïn raons d'interès públic que aconsellin la sola publicació d'acord amb l'establert per l'article 45 de la Llei 39/2015.

Setè. PUBLICAR el acord que s'adopti en el Butlletí Oficial dels Illes Balears i en la web municipal, així com el punt d'accés electrònic oficial corresponent per a la consulta del projecte de conveni i annexos.

L'expedient es troba a la disposició dels interessats en el Servei d'Urbanisme, a la Casa Consistorial, C. Julià Bujosa Sans, batle, 1 de Calvià en horari de 9.00 a 14.00. per un termini d'un mes comptat des de l'endemà de la publicació del present anunci en el Butlletí Oficial dels Illes Balears i en la web municipal www.calvia.com.

Durant el termini d'exposició pública es podran presentar al·legacions en els termes establerts en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

Calvià, 3 de març de 2022

El tinent de batle d'Urbanisme Marc López Expósito