Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE LLUCMAJOR

Núm. 121781
Aprovació definitiva estudi de detall per alineació de vial a Avinguda Mediterránea, 71

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària celebrada el passat 23 de febrer de 2022, elevà a acord per majoria la proposta següent, la part dispositiva de la qual diu:

Primer. Aprovar, amb caràcter definitiu, l'estudi de detall promogut per Sr. Joan Garau Cardell, referit a la façana marítima de la primera línia d'edificació de la Via Mediterrània, 71, cantonada C/ Marisc, de Son Bieló (per a posterior tramitació i autorització si escau de la llicència sol·licitada per a construir un edifici entre mitgeres).

Segon. Remetre un exemplar complet degudament diligenciat de l'estudi de detall, a la Comissió Insular d'Urbanisme perquè en prengui coneixement.

Tercer. Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears el present acord així com el contingut complet de l'instrument de planejament en la seu electrònica/pàgina web institucional d'aquest Ajuntament.

Quart. Deixar sense efecte la suspensió de llicències establerta mitjançant el Decret 2020005157, de 16 de desembre, havent-se d'ajustar en endavant els terrenys, les instal·lacions, les construccions i les edificacions al destí que resulti de la seva classificació i qualificació i al règim urbanístic que conseqüentment els sigui d'aplicació derivat del nou instrument de planejament.

Cinquè. Comunicar igualment aquest acord a la Direcció General de Sostenibilitat dela Costa i de la Mar, a través de la Demarcació de Costes a les Illes Balears, i a la persona interessada.

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, i de conformitat amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions públiques, i els articles 8, 45 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, es podrà interposar alternativament un dels següents recursos:

a, Amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant el mateix òrgan que dictà l'acte recorregut, en el termini d'un mes, a comptar des de l'endemà de la recepció de la present notificació.

La interposició del recurs, excepte en els casos que una disposició estableixi el contrari, no suspendrà l'execució de l'acte impugnat, de conformitat amb l'article 117 de la Llei 39/2015. Si transcorregués un mes des de l'endemà de la interposició del recurs de reposició sense que aquest hagi estat resolt, es podrà entendre que ha estat desestimat i interposar el recurscontenciós-administratiu davant el Jutjat Contenciós-Administratiu de Palma, en el termini desis mesos, a comptar des de l'endemà de la desestimació presumpta.

b.Recurs contenciós-administratiu davant el Jutjat Contenciós-Administratiu de Palma, dinsel termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la recepció de la present notificació. En cas d'optar pel recurs potestatiu de reposició no es podrà interposar el recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimacióper silenci administratiu.

Tot això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que s'estimi procedent.

 

Llumajor, 7 de març de 2021

El regidor d'urbanisme i medi ambient Guillermo Roig Mascaró