Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT LLUIS

Núm. 120626
Pla de la gestió sostenible de l'aigua de Sant Lluís (actualització)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Ple de l'Ajuntament de Sant Lluís, en sessió ordinària celebrada el dia 23 de febrer de 2022, va adoptar, entre d'altres, els següents acords: 

“Primer.- Aprovar inicialment el Pla de la gestió sostenible de l'aigua de Sant Lluís (actualització), elaborat per Geoservei, SL.  

Segon.- Sol·licitar informe a la Direcció General de Recursos Hídrics, d'acord amb l'article 59.3 del Pla Hidrològic de la Demarcació Hidrogràfica de les Illes Balears.  

Tercer.- Sol·licitar informe a l'Institut Balear de la Dona.

Quart.- Sotmetre l'acord anterior i el Pla a informació pública, mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el tauler d'edictes i en el portal web municipal durant el termini de 30 dies, i en el que el veïnatge i les persones interessades poden examinar i formular reclamacions, observacions o al·legacions.  

Cinquè.- Donar audiència prèvia a les associacions veïnals i de defensa de les persones consumidores i usuàries establertes a Sant Lluís que estiguin inscrites en el registre municipal d'associacions veïnals i els fins de les quals guardin relació directa amb l'objecte del Pla.  

Sisè.- Finalitzat el termini d'exposició pública i audiència, i, una vegada rebuts els informes assenyalats, procedir a l'aprovació definitiva del Pla amb resolució de les al·legacions presentades, si és el cas." 

 

Sant Lluís, en el dia de la signatura electrònica (8 de març de 2022)

La batlessa M. Carolina Marquès Portella