Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE BÚGER

Núm. 119177
Informació pública sobre el projecte i el plec per a la concessió administrativa d'ús privatiu del bar restaurant del Casal Can Dometo

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Acord de Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Búger, de data 18 de febrer de 2022, pel qual se sotmet a informació pública la documentació tècnica que serveix de base a la concessió administrativa, així com el Plec de Clàusules Administratives Particulars, de les instal·lacions de bar-restaurant del Casal de Cultura Batle Miquel Amengual (Can Dometo), situat al carrer Ramon Llull, núm. 4. 

Havent-se instruït pels serveis competents d'aquest Ajuntament, expedient de concessió administrativa d'ús privatiu que es detalla a continuació, es convoca, per termini de trenta (30) dies tràmit d'informació pública, a fi que els qui poguessin tenir-se per interessats en aquest expedient, puguin comparèixer i formular quantes al·legacions, suggeriments o reclamacions tinguin per convenient.

Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [http://buger.sedelectronica.es]. 

El present anunci servirà de notificació als interessats, en cas que no pugui efectuar-se la notificació personal de l'atorgament del tràmit d'audiència.

 

Búger, 7 de març de 2022

El batle Pere Torrens Escalas