Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT BALEAR DE LA JOVENTUT

Núm. 117388
Extracte de la Resolució del director de l’Institut Balear de la Joventut de 17 de febrer de 2022 per la qual s’aprova la convocatòria dels certàmens i premis del Programa Cultural Art Jove per a l’any 2022 i se n’estableixen les bases generals i les específiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Codi BDNS: 612510 

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3 b i 20.8 a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria indicada a l'encapçalament, el text complet de la qual es podrà consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhafp.gob.es/bdnstrans/es/index).

Primer. Beneficiaris

El Programa Cultural Art Jove s'adreça a joves nascuts o residents a les Illes Balears que tenguin entre 16 i 35 anys el 31 de desembre de 2022.

Segon. Finalitat

L'objecte de la convocatòria indicada a l'encapçalament d'aquest extracte és fomentar la participació lliure i eficaç dels joves de les Illes Balears en el desenvolupament de la cultura i potenciar la seva creativitat artística. 

Tercer. Bases reguladores

L'Ordre de la consellera d'Afers Socials i Esports de 5 de març de 2021 s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria de serveis socials i de joventut (BOIB núm. 34, d'11 de març).

Quart. Import

L'import global màxim dels premis d'aquesta convocatòria és de 50.000 € (cinquanta mil euros).

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini per presentar les sol·licituds i la resta de documents que s'esmenten en aquesta convocatòria és des de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears fins a les 24.00 h del 30 d'abril de 2022.

  

Palma, 17 de febrer de 2022

El director de l'Institut Balear de la Joventut

Sebastià Lliteres Lliteres

Per delegació de la presidenta de l'Institut Balear de la Joventut

(BOIB núm. 23, de 20/02/2018)