Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE VILAFRANCA DE BONANY

Núm. 103068
Aprovació inicial Pressupost 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Vilafranca de Bonany, en Sessió Ordinària celebrada a data 23 de febrer de 2022, va adoptar, entre altres, ACORD d'aprovació inicial del Pressupost General de l'Exercici 2022, comprenent el pressupost del propi Ajuntament, de l'empresa municipal "Fita 2020, S.L.U. "i el corresponent pressupost consolidació, així com de la plantilla de personal per a l'Exercici 2022.

En compliment del que estableix l'article 169.1 de Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, s´EXPOSA a el públic, durant el termini de quinze dies, a la Secretaria General d'aquest Ajuntament i durant les hores d'oficina, l'expedient complet a efecte que els interessats que s´assenyalen en l'article 170 de la Llei abans esmentada, ho puguin examinar i presentar reclamacions davant del Ple de l'Ajuntament, pels motius consignats en l'apartat 2n de l'esmentada article 170.

En el supòsit que en el termini d'exposició pública, no es presenten reclamacions, el pressupost s'entendrà definitivament aprovat, sense necessitat d´acord exprés.

 

Vilafranca de Bonany, 25 de febrer de 2022

El batle Montserrat Rosselló Nicolau