Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 101889
Resolució del director gerent de l'Hospital Universitari Son Llàtzer de 25 de febrer de 2022 per la que s'adjudica, pel procediment de lliure designació, el lloc de treball de cap del Servei de Radiodiagnòstic

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

Mitjançant resolució del director gerent de l'Hospital Universitari Son Llàtzer de 17 de gener de 2022 (BOIB núm. 11, de 20 de gener) es va convocar un procediment de lliure designació per cobrir el lloc de cap del Servei de Radiodiagnòstic.

Fonaments de dret

1. Decret 87/2006, de 6 d'octubre, de provisió de direccions de caràcter assistencial del Servei de Salut de les Illes Balears.

2. Reial decret llei 1/1999, de 8 de gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places en les institucions sanitàries de la Seguretat Social.

3. Resolució de la consellera de Salut de 13 de gener per la qual es deleguen diferents competències en matèria de personal estatutari als òrgans del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm.10/2016, de 21 de gener).

4. Resolució de la consellera de Salut de 13 de setembre de 2017 per la que es modifica la Resolució de la consellera de Salut de 2 de juny de 2016 per la que es modifica la Resolució de la consellera de Salut de 13 de gener de 2016 per la que es deleguen diferents competències en matèria de personal estatutari als òrgans del Servei de Salut de les Illes Balears.

Per tot això dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Adjudicar a la senyora Ana Estremera Rodrigo, con DNI nº 51****20X, el lloc de treball de cap del Servei de Radiodiagnòstic de l'Hospital Universitari Son Llàtzer.

2. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina de l'intranet https://intranet.fhsonllatzer.int/nueva_intranet/ de conformitat amb l'article 23 del Reial Decret Llei 1/1999.

3. El nomenament serà efectiu a l'endemà a la seva publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució —que exhaureix la via administrativa— pot interposar-se un recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. També pot interposar-se qualsevol altre recurs que es consideri procedent.

No obstant això, els interessats poden optar per interposar contra aquesta resolució un recurs de reposició davant del mateix òrgan que l'ha dictada en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució. En aquest cas no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que s'hagi dictat una resolució expressa o presumpta sobre el recurs de reposició, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Palma, 25 de febrer de 2022

El director gerent de l'Hospital Universitari Son Llàtzer Francisco Marí Marí Per delegació de la consellera de Salut (BOIB 10/2016 i BOIB 119/2017)