Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 66792
Aprovació de l’expedient de licitació per a l’adjudicació de la concessió administrativa d’ús privatiu de béns de domini públic per a la gestió i explotació de les dues sales e projecció de cinema i del bar annex (amb terrassa) del complex cultural «Canal Salat» de l’Ajuntament de Ciutadella de Menorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per a coneixement general, es fa públic que mitjançant resolució núm. 2022/LD3002/0000274 de l'àrea d'Organització i Seguretat Ciutadana, de dia 4 de febrer de 2022, es va adoptar l'acord següent:

«(...)PRIMER. Aprovar l'expedient de licitació per a l'adjudicació de la concessió administrativa d'ús privatiu de béns de domini públic per a la gestió i explotació de les dues sales de projecció de cinema i del bar annex (amb terrassa) del complex cultural «canal salat» de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca, per procediment obert, tramitació ordinària, millor relació qualitat-preu, diversos criteris d'adjudicació.

SEGON. Aprovar l'estudi per a la valoració del canon inicial del nou concurs per a la Concessió administrativa de les dues sales de cinema i el bar del complex cultural del Canal Salat, emès en data 01/02/2022, i que quantifica el cànon per un import de 8.000 € anuals.

TERCER. Aprovar el Plec de prescripcions tècniques particulars de data 01/02/2022 i el Plec de clàusules administratives particulars de data 02/02/2022, que consten incorporats a l'expedient, i que regiran la licitació de la concessió administrativa d'ús privatiu de béns de domini públic per a la gestió i explotació de les dues sales de projecció de cinema i del bar annex (amb terrassa) del complex cultural «canal salat» de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca, per procediment obert, tramitació ordinària, millor relació qualitat-preu, diversos criteris d'adjudicació.

QUART. Publicar l'anunci de la licitació de la concessió administrativa assenyalada en el perfil del contractant de l'Òrgan de Contractació perquè en el termini de QUINZE (15) DIES NATURALS, a comptar des de l'endemà a la publicació d'aquest anunci, les persones interessades puguin presentar oferta.

Significant que la data i hora límit per a la presentació de proposicions es consignarà en l'anunci de la licitació.

CINQUÈ. Publicar la convocatòria de la licitació de la concessió administrativa assenyalada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a efectes de publicitat, de conformitat amb l'article 96 de la Llei 33/2003, de 3 de novembre, del Patrimoni de les Administracions Públiques.

SISÈ. Aprovar la composició de la mesa de contractació que assistirà a l'Òrgan de contractació en aquesta licitació, amb els membres determinats en la clàusula 3.5 del Plec de clàusules administratives particulars.

SETÈ. Publicar-ho en el perfil del contractant de l'òrgan de contractació junt amb el plec de clàusules administratives particulars i el Plec de prescripcions tècniques particulars, que han estat aprovats.(...)»

L'anunci de licitació i els plecs de clàusules adminstratives particulars i el plec de prescripcions tècniques particulars estan disponibles per a consultar-les, a la pàgina web de la plataforma de contractació del Sector Públic: https://contrataciondelestado.es/wps/portal/plataforma i al perfil del contractant de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca: http://www.ajciutadella.org/edictes/tipus.aspx

 

Ciutadella de Menorca, 7 de febrer de 2022

L'alcaldessa Joana Gomila Lluch