Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA DE LA QUALITAT UNIVERSITÀRIA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 66323
Resolució del president de l’Agència de Qualitat Universitària de les Illes Balears de 26 de gener de 2022 per la qual s’aproven la convocatòria i les bases per a la selecció d’un ajudant tècnic de qualitat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb els principis constitucionals rectors de l'accés a l'ocupació pública recollits en l'article 55 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (EBEP), es convoca la selecció d'un ajudant tècnic de qualitat.

De conformitat amb l'article 9 dels Estatuts de l'Agència de Qualitat Universitària de les Illes Balears, l'Agència, per exercir les funcions que li corresponen i complir els objectius que té encomanats, i com a suport tècnic i administratiu, pot contractar el personal necessari, d'acord amb els criteris que fixi el Consell de Direcció.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Primer

Aprovar la convocatòria d'un procés selectiu per cobrir una plaça d'ajudant tècnic de qualitat com a personal interí en lloc vacant, dotat pressupostàriament, i crear una borsa d'aspirants per a cobrir possibles vacants de dita plaça.

Segon

Aprovar les bases específiques que han de regir aquesta convocatòria i el procés selectiu, les quals s'adjunten com a annexos a aquesta Resolució.

Tercer

Designar la Comissió de Selecció d'aquest procés selectiu, el qual està constituït pels membres que s'indiquen en l'annex 1 d'aquesta Resolució.

Quart

Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web de l'Agència.

Aquesta Resolució es pot impugnar davant la jurisdicció social, sense que sigui necessari formular cap reclamació prèvia a la via judicial davant l'Agència.

 

Palma, 27 de gener de 2022

El president de l'Agència de Qualitat Universitària de les Illes Balears José Luis Pons Hinojosa