Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA

Núm. 65205
Acord del Ple de l'Ajuntament de Santa Margalida pel qual es posa de manifest l'expedient 283/2022 instruït per la depuració de saldos comptables dels exercicis tancats 2012 a 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El ple de l'Ajuntament en sessió celebrada el dia  7 de febrer de 2022 s'aprovà l'expedient 283/2022 de depuració de saldos comptables que implica l'anul·lació d'obligacions pendents de pagar d'exercicis tancats per prescripció, erros comptables, etc. Així com la depuració del compte 413 Creditors per operacions pendents d'aplicar del pressupost.

Es convoca tràmit d'informació pública a fi de que en un termini de 15 dies, pugui ser examinat pels interessats, formulant les al·legacions i presentant els documents i les justificacions que considerin pertinents.  Durant dit termini podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament <http://ajsantamargalida.sedelectronica.es>.

De no presentar-se reclamacions l'expedient s'entendrà aprovat definitivament sense necessitat de nou acord plenari i es publicarà el corresponent edicte a l'efecte de publicitat.

 

Santa Margalida, 7 de febrer de 2022

El batle Joan Monjo Estelrich