Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

PORTS DE LES ILLES BALEARS

Núm. 65126
Citació a les persones interessades en el Procediment Ordinari nº 4/2022 que es substància davant el Jutjat Contenciós Administratiu nº 3 de Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

El senyor Miguel Borràs Massanet ha interposat recurs contenciós-administratiu, actuacions núm. 2/2022, que se segueixen pel procediment ordinari davant el Jutjat Contenciós Administratiu nº 3 de Palma, contra l'Acord del Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears de 28 d'octubre de 2021, relatiu al recurs d'alçada contra el segon requeriment per la retirada de l'embarcació Sollerics amb número de matrícula 6ª PM-1-65-15 amarrada sense autorització, en el port de Sóller.

Fonaments de dret

1. L'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciós administrativa.

2. L'article 45.1.a) Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per això, dict la següent

Resolució

1. Citar les persones interessades en el recurs contenciós-administratiu, actuacions núm. 4/2022, que es segueixen pel procediment ordinari en el Jutjat Contenciós Administratiu nº 3 de Palma, amb la finalitat que serveixi com a emplaçament a les persones interessades per que es puguin personar com a demandades davant aquest Jutjat en el termini de nou dies des de la data de publicació d'aquesta Resolució.

2. Comunicar a les persones interessades que si es personen fora del termini establert, se'ls considerarà com a part, sense que per això s'hagi de retrotreure ni interrompre el procediment i que, si no se personen, el procediment continuarà i no serà procedent fer cap notificació.

 

Palma, 7 de febrer de 2022

El vicepresident executiu Xavier Ramis Otazua