Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 65011
Convocatòria pública presentació ofertes arrendament be immoble zona Son Sardina de Palma, amb destinació a Casal de Barri i Biblioteca Municipal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Objecte del concurs

Iniciar el procediment de convocatòria pública per a la presentació d'ofertes destinades a la contractació de l'arrendament de bé immoble a la zona de Son Sardina de Palma amb destinació a Casal de Barri i Biblioteca Municipal per al desenvolupament de serveis i activitats socioculturals a l'esmentada zona.

Lloc de consulta de l'expedient i manera d'accedir-hi

L'expedient físic es pot consultar al Departament de Participació Ciutadana, plaça de Santa Eulàlia, 9, 3r - 07001 Palma, correu electrònic: regdinam@palma.cat. I en el perfil del contractant de la pàgina web de l'Ajuntament de Palma <www.palma.cat>, on es publicaran les informacions relatives al procediment.

Termini de presentació de documentació-licitacions

El termini per presentar les propostes serà de 15 dies hàbils des del dia següent a la publicació de l'anunci de la convocatòria al Perfil del Contractant de l'Ajuntament de Palma/BOIB. El darrer dia, el termini finalitzarà a les 14.00 hores.

Lloc de presentació de les propostes: Vista la normativa actual sobre l'entrega de documentació en sobres tancats en el Registre de l'Ajuntament de Palma, i per tal de garantir el secret de les ofertes i la seva presentació amb sobres tancats, els licitadors podran presentar les seves proposicions, segons el previst a l'article 16.4.b) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques:

  • A les oficines de Correus.
  • Al Servei de Participació Ciutadana, plaça de Santa Eulàlia, 9, 3r, Palma, en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Quan les proposicions s'enviïn per correu, s'haurà de presentar en un únic sobre certificat, que inclourà dintre els tres sobres tancats. L'empresari/sària haurà de justificar la data i hora d'imposició de la tramesa a l'oficina de correus, i comunicar el mateix dia a la unitat administrativa la seva tramesa, mitjançant el correu electrònic regdinam@palma.cat.

Presentació de documentació.

DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR PELS LICITADORS I OFERTES

És l'especificada al plec de condicions.

Obertura proposicions i mesa de valoració de les ofertes.

La mesa de valoració de la licitació el dia 11 de març  de 2022, a les 9 hores al despatx de la Directora General de Participació Ciutadana, qualificarà en acte intern i previ els documents presentats en temps i forma continguts al sobre 1.

 

Palma, 7 de febrer de 2022

El cap del Departament de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial P.d. decret núm. 3000, de 26/02/14 (BOIB núm. 30, de 04/03/2014) Alberto Gómez Martí