Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 53257
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 27 de gener de 2022 per la qual es modifica la relació de membres de la Comissió de Selecció del procediment especial de selecció de personal estatutari temporal del Servei de Salut de la categoria grup de gestió de la funció administrativa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 8 de novembre de 2021 es va convocar un procediment especial de selecció per constituir borses generals per a la selecció de personal estatutari temporal del Servei de Salut de la categoria grup de gestió de la funció administrativa (BOIB núm. 156, d'11 de novembre de 2021).

2. En l'annex 4 de la Resolució es van designar els membres (titulars i suplents) que integren la Comissió de Selecció del procediment especial esmentat.

3. Circumstàncies sobrevingudes obliguen a canviar la composició dels membres de la Comissió de Selecció.

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Modificar l'annex 4 de la Resolució del director general del 8 de novembre del 2021 per la qual es convoca el procediment de selecció especial per constituir les borses generals per a la selecció del personal estatutari temporal del Servei de Salut de la categoria grup de gestió de la funció administrativa.

2. Designar els nous membres de la Comissió de Selecció del procediment especial esmentat, que seran els que figuren en l'annex 1 d'aquesta resolució.

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el portal web del Servei de Salut (www.ibsalut.es).

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la data de publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, de 1r d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot presentar directament un recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució, d'acord amb els articles 8 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar.

 

Palma, 27 de gener de 2022

El director general Julio Miguel Fuster Culebras Per delegació de la Consellera de Salut i Consum (BOIB núm. 191, de 7/11/2020)

 

 

ANNEX 1 Comissió de Selecció

Titulars

Presidenta: Rosa M. Canet Martorell

Secretària: Carmen Garcés Tronch

Vocal 1: Óscar González Antequera

Vocal 2: Laura Monserrat Calbó

​​​​​​​Vocal 3: Carlos Martín Serrano

Suplents

Presidenta: M. Antonia Juliá Pou

Secretari: Juan José Terrassa Crespí

Vocal 1: Miguel Sebastián Perelló Montserrat

Vocal 2: Mª Elena Villaverde Bellido

Vocal 3: Gabriel Gala del Río