Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT D'ARIANY

Núm. 54755
Nomenament de personal funcionari en pràctiques de la categoria de Policia Local de l’Ajuntament d’Ariany

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El batle, Joan Ribot Mayol, ha resolt mitjançant Decret de Batlia 18/2022, de 1 de febrer de 2022, el següent:

«1. Mitjançant el Decret de Batlia núm. 17/2022, es va aprovar, a proposta del tribunal selectiu, la llista d'aspirants que han superat el procés selectiu i que han de ser nomenats funcionaris en pràctiques de la categoria de policia local.

2. Després de que la persona aspirant aprovada hagi presentat la documentació que acredita que compleix amb els requisits de la convocatòria, ha de ser nomenat personal funcionari en pràctiques de la categoria de policia local de l'Ajuntament d'Ariany.

En l'exercici de les atribucions conferides per l'article 21.1 h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases del Règim Local; l'article 136 del text refós de les disposicions legals vigents en matèria de Règim Local, aprovat pel Reial decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril; el Decret 40/2019, de 24 de maig, pel qual s'aprova el Reglament marc de coordinació de les policies locals de les Illes Balears i es modifica el Decret 55/2017, de 15 de desembre, del Fons de Seguretat Pública de les Illes Balears; el Decret Llei 1/2017, de 13 de gener, de modificació de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears; la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i de mesures en matèria de coordinació de les policies locals de les Illes Balears, així com les bases específiques de la convocatòria del procés selectiu per cobrir com a personal funcionari de carrera una plaça vacant de la categoria de policia local de l'ajuntament d'Ariany mitjançant el procediment ordinari (BOIB núm. 72, de 3 de juny de 2021),

HE RESOLT

Primer. Nomenar personal funcionari en pràctiques de la categoria de policia local de l'Ajuntament d'Ariany a la següent persona:

DNI: 41572278P

Segon. Advertir que aquest nomenament tindrà efectes des de la data de començament del curs de capacitació.

Tercer. Notificar la present resolució a l'aspirant nomenat, comunicant-li que haurà de prendre possessió abans de la data d'inici del curs de capacitació.

Quart. Publicar el nomenament en el tauler d'anuncis d'aquest Ajuntament i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB)

Ho mana i signa el Batle – President Sr. Joan Ribot i Mayol, a Ariany, 1 de febrer de 2022».

 

Ariany, 1 de febrer de 2022

El batle Joan Ribot Mayol