Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 54593
Aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança Municipal reguladora dels usos del Poliesportiu Son Angelats

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Sóller, en sessió ordinària de dia 25 de gener de 2022, va aprovar el següent ACORD:

«Atès el projecte de Proposta de modificació de l'Ordenança reguladora dels usos corresponents al Servei del Poliesportiu Son Angelats de Sóller,

Atès el resultat de la consulta pública efectuada a través del portal web d'aquest Ajuntament, vist l'informe jurídic favorable de data 29 de desembre de 2021 en virtut dels articles 22,2,d) i 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, i atès el dictamen favorable de la Comissió Informativa de Cultura i Esports, el Ple per majoria absoluta i en votació ordinària, adopta el següent ACORD:

PRIMER. Aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança Municipal reguladora dels usos del Poliesportiu Son Angelats, en els termes que figura a l'expedient núm. 53/2022

SEGON. Sotmetre aquesta modificació de l'Ordenança municipal a informació pública i audiència dels interessats, amb la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i al tauler d'anuncis a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [http://soller.sedelectronica.es], pel termini de trenta dies perquè puguin presentar reclamacions o suggeriments, que seran resoltes per la Corporació, i a fi de donar audiència als ciutadans afectats i recaptar quantes aportacions addicionals puguin fer-se per altres persones o entitats. De no presentar-se reclamacions o suggeriments en l'esmentat termini, es considerarà aprovada definitivament sense necessitat d'acord exprés pel Ple.

TERCER. Recaptar directament l'opinió de les organitzacions o associacions reconegudes per llei que agrupin o representin a les persones els drets de les quals o interessos legítims es veiessin afectats per la norma i les finalitats de la qual guardin relació directa amb el seu objecte.

QUART. Facultar a Batle per subscriure i signar tota classe de documents relacionats amb aquest assumpte.»

 

Sóller, en el dia de la signatura electrònica (2 de febrer de 2022)

El batle Carlos Simarro Vicens