Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 54431
Resolució del conseller d’Educació i Formació Professional de 2 de febrer de 2022 per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria d’Educació i Formació Professional en el tercer quadrimestre de l’any 2021 i, amb caràcter extraordinari, altres convenis de col·laboració subscrits anteriorment en 2020 i 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, una relació dels convenis de col·laboració subscrits, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria competent en matèria d'educació i formació professional

1. En el tercer quadrimestre de l'any 2021:

  • Acord de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears pel qual s'estableix el protocol general d'actuacions per al desenvolupament del programa “Alter” d'intervenció socioeducativa per a joves en situació de risc d'exclusió social i escolar, signat dia18/11/2021.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i el Goethe Institut de Barcelona per a impulsar i fomentar l'aprenentatge i l'ensenyament de la llengua i cultura alemanyes, signat dia 14/12/2021.
  • 1a Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i el Goethe Institut de Barcelona per a impulsar i fomentar l'aprenentatge i l'ensenyament de la llengua i cultura alemanyes corresponent al curs escolar 2021-2022, signat dia 21/12/2021.
  • Addenda al Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears en relació al Pla de Formació Lingüística i Cultural (FOLC) del curs escolar 2020/2021, signat dia 15/11/2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Maria de la Salut per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat dia 29/9/2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i el centre d'educació infantil privat Wabi Sabi per millorar l'oferta de places de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat dia 5/10/2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Lloseta per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat dia 7/10/2021.
  • Addenda al conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Lloseta per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat dia 7/10/2021.
  • Addenda al conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Manacor per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat dia 15/10/2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Son Servera per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat dia 18/10/2021.
  • Addenda al conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Son Servera per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat dia 18/10/2021.
  • Addenda al conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Capdepera per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat dia 20/10/2021.
  • Addenda al conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Eivissa per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat dia 20/10/2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Estellencs per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat dia 22/10/2021.
  • Addenda al conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Estellencs per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat dia 22/10/2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Fornalutx per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat dia 22/10/2021.
  • Addenda al conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Fornalutx per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat dia 22/10/2021.
  • Addenda al conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sant Joan per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat dia 22/10/2021.
  • Addenda al conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de  Marratxí per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat dia 25/10/2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Muro per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat dia 27/10/2021.
  • Addenda al conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Muro per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat dia 27/10/2021.
  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Petra per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat dia 27/10/2021.
  • Addenda al conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Petra per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat dia 27/10/2021.
  • Addenda al conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de  Pollença per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat dia 27/10/2021.
  • Addenda al conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de  Maria de la Salut per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat dia 27/10/2021.
  • Addenda al conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de  Sant Antoni de Portmany per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat dia 28/10/2021.
  • Addenda al conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de  Santanyí per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat dia 29/10/2021.
  • Addenda al conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de  Palma per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat dia 8/11/2021.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) per organitzar una convocatòria anual de proves d'idiomes per a l'alumnat de formació professional per a l'ocupació dels centres propis del SOIB, signat dia 15/11/2021.
  • Addenda per la qual es prorroga el conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i la societat mercantil pública Gestió d'Emergències de les Illes Balears, SAU, per al desenvolupament d'activitats formatives del cicle formatiu de grau mitjà corresponent al títol de tècnic en Emergències i Protecció Civil, signat dia 1/09/2021.
  • Addenda per la qual es prorroga el conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'IBANAT  per al desenvolupament d'activitats formatives del cicle formatiu de grau mitjà corresponent al títol de tècnic en Emergències i Protecció Civil, signat dia 13/09/2021.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Muro en matèria d'educació de persones adultes per al curs escolar 2021-2022, signat dia 17/09/2021.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de sa Pobla en matèria d'educació de persones adultes per al curs escolar 2021-2022, signat dia 20/09/2021.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i el Consell Insular de Menorca per afavorir la impartició del cicle formatiu de Producció Agropecuària a les instal·lacions del Centre de Capacitació i Experiències Agràries, signat dia 22/09/2021.
  • Addenda per la qual es prorroga el conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat i l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja per afavorir la impartició de la formació corresponent a la família professional d'Hoteleria i Turisme a l'IES Balàfia, signat dia 22/09/2021.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Marratxí en matèria d'educació de persones adultes per al curs escolar 2021-2022, signat dia 23/09/2021.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i la Asociación de Cocineros Afincados en las Islas Baleares per impartir formacions al professorat de la família d'Hoteleria i Turisme dels centres educatius sostinguts amb fons públics en col·laboració amb el Servei de Planificació i Participació, signat dia 18/10/2021.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Felanitx en matèria d'educació de persones adultes per al curs escolar 2021-2022, signat dia 21/10/2021.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia en matèria d'educació de persones adultes per al curs escolar 2021-2022, signat dia 27/10/2021.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Campos en matèria d'educació de persones adultes per al curs escolar 2021-2022, signat dia 29/10/2021.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Santa Margalida en matèria d'educació de persones adultes per al curs escolar 2021-2022, signat dia 3/11/2021.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Santanyí en matèria d'educació de persones adultes per al curs escolar 2021-2022, signat dia 9/11/2021.
  • Addenda a l'Acord de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca i la Conselleria de Salut i Consum per al desenvolupament d'activitats formatives per als cicles formatius de les famílies professionals de Sanitat i de Química en centres sanitaris i de recerca en salut de les Illes Balears dependents de la Conselleria de Salut i Consum, el qual afecta el cicle formatiu de grau superior d'Anatomia Patològica i Citodiagnòstic i que signen la Conselleria d'Educació i Formació Professional, la Conselleria de Salut i Consum i el Servei de Salut de les Illes Balears, signat dia 12/11/2021.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany en matèria d'educació de persones adultes i per al foment dels ensenyaments d'idiomes de règim especial per al curs escolar 2021-2022, signat dia 17/11/2021.
  • Addenda a l'Acord de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca i la Conselleria de Salut i Consum per al desenvolupament d'activitats formatives per als cicles formatius de les famílies professionals de Sanitat i de Química en centres sanitaris i de recerca en salut de les Illes Balears dependents de la Conselleria de Salut i Consum, que afecta el cicle formatiu de grau mitjà d'Emergències Sanitàries i que signen la Conselleria d'Educació i Formació Professional, la Conselleria de Salut i Consum i el Servei de Salut de les Illes Balears, signat dia 19/11/2021.
  • Addenda a l'Acord de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca i la Conselleria de Salut i Consum per al desenvolupament d'activitats formatives per als cicles formatius de les famílies professionals de sanitat i de química en centres sanitaris i de recerca en salut de les Illes Balears dependents de la Conselleria de Salut i Consum, que afecta el cicle formatiu de grau superior d'Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear i que signen la Conselleria d'Educació i Formació Professional, la Conselleria de Salut i Consum i el Servei de Salut de les Illes Balears, signat dia 19/11/2021.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Pollença en matèria d'educació de persones adultes per al curs escolar 2021-2022, signat dia 26/11/2021.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i Wolters Kluwer Tax And Accounting España, S.L, per a la cessió d'ús de llicències demo formatives gratuïtes destinades com a recursos per a ús amb finalitats pedagògiques per als centres de formació professional, signat dia 1/12/2021.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu en matèria d'educació de persones adultes per al curs escolar 2021-2022, signat dia 3/12/2021.
  • Addenda a l'Acord de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca i la Conselleria de Salut i Consum per al desenvolupament d'activitats formatives per als cicles formatius de les famílies professionals de Sanitat i de Química en centres sanitaris i de recerca en salut de les Illes Balears dependents de la Conselleria de Salut i Consum, la qual afecta el cicle formatiu de grau superior de Laboratori Clínic i Biomèdic i que signen la Conselleria d'Educació i Formació Professional, la Conselleria de Salut i Consum i el Servei de Salut de les Illes Balears, signat dia 3/12/2021.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i l'Ajuntament de Sóller per afavorir la impartició del cicle de formació professional bàsica en Aprofitaments Forestals a l'IES Guillem Colom Casasnoves, signat dia 3/12/2021.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i el Consell Insular de Menorca en matèria d'educació de persones adultes per al curs escolar 2021-2022, signat dia 13/12/2021.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Inca en matèria d'educació de persones adultes per al curs escolar 2021-2022, signat dia 13/12/2021.

2. Amb caràcter extraordinari, en el primer quadrimestre de l'any 2020

  • Conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sant Joan per millorar l'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància, signat dia 12/03/2020.

3. En el tercer quadrimestre de l'any 2020

  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, universitat i Recerca del Govern de les Illes Balears i l'Organització Nacional de Cecs Espanyols (ONCE) per a l'atenció dels alumnes amb necessitats educatives especials associades a discapacitat sensorial visual, signat dia 6/07/2020.

4. En el segon quadrimestre de l'any 2021

  • Conveni específic de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Cultura i Recerca i la Universitat de les Illes Balears, per el desenvolupament de programes d'enriquiment per alumnat amb altes capacitats intel·lectuals, signat dia 31/08/2021.
  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i el Servei de Salut de les Illes Balears, per a la formació del personal docent de centres d'educació secundària obligatòria sostinguts amb fons públics en tècniques de reanimació cardiopulmonar, signat dia 9/07/2021.

Palma, 2 de febrer de 2022 El conseller d'Educació i Formació Professional Martí X. March Cerdà