Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'HISENDA I RELACIONS EXTERIORS

Núm. 51486
Resolució de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors, a proposta de la directora general del Tresor, Política Financera i Patrimoni, per la qual es cessa i es nomena un vocal membre del Consell Rector de la Junta de Compensació SUP 52-02 Son Pardo

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En la data de la signatura, la directora general del Tresor, Política Financera i Patrimoni ha formulat la proposta de resolució següent:

Fets

1. El 16 de novembre de 2004, es va constituir la Junta de Compensació SUP 52-02 Son Pardo mitjançant escriptura pública davant el notari Julio Trujillo Zaforteza.

2. Davant la convocatòria de l'Assemblea de la Junta General de Compensació de Son Pardo prevista per al 4 de febrer de 2022, és necessari fer una actualització de la representació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en els membres del Consell Rector de la Junta de Compensació SUP 52-02 Son Pardo.

Fonaments de dret

1. El Decret 8/2021, de 13 de febrer, de modificació del Decret 9/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. (BOIB núm. 20, de 14 de febrer).

2. El Decret 9/2021, de 13 de febrer, de la presidenta de las Illes Balears, pel qual es disposa el cessament i el nomenament de membres del Govern de les Illes Balears (BOIB núm. 20, de 14 de febrer).

3. El Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Baleares (BOIB núm. 21 ext., de 15 de febrer), modificat pel Decret 25/2021, de 8 de març (BOIB núm. 33 de 9 de març).

4. El Decret 14/2021, de 15 de març, pel qual es disposa el cessament i el nomenament d'un alt càrrec de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors (BOIB núm. 36, de 16 de març).

Proposta de resolució

Propòs a la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors que dicti una resolució en els termes següents:

1.Cessar el vocal membre del Consell Rector de la Junta de Compensació SUP 52-02 Son Pardo:

Senyor José Antonio Berastain Diez

2.Nomenar com a nova vocal membre del Consell Rector de la Junta de Compensació SUP 52-02 Son Pardo en representació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, amb efecte del mateix dia de la firma d'aquesta resolució, la persona següent:

Senyora Maria Jesús Useleti Garau, cap del Servei de Patrimoni

3.Notificar aquesta Resolució a l'entitat interessada.

4.Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Manifestar la conformitat amb la proposta de resolució i dictar-ne resolució en els mateixos termes.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la notificació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la notificació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 1 de febrer de 2022

La consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors Rosario Sánchez Grau

La directora general proposant Catalina Ana Galmés Trueba