Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 42881
Aprovació inicial de la Modificació puntual de les Normes subsidiàries de planejament urbanístic municipal de 2003, modificació de l’alineació del C/ de Pere Rosselló i Oliver, Batle, cantonada amb el C/ de Son Amengual - Exp. núm. 19/2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El ple de l'ajuntament, en sessió celebrada el dia 27 de gener de 2022, acordà:

- Aprovar inicialment la modificació puntual de les Normes subsidiàries de planejament urbanístic municipal (NNSS) de 17.10.2003, en allò que afecta l'alineació del C/ de Pere Rosselló i Oliver, Batle, cantonada amb el C/ de Son Amengual.

La zona afectada per la suspensió de llicències és el C/ de Pere Rosselló i Oliver, Batle, núm. 10, cantonada amb el C/ de Son Amengual.

La documentació completa pot consultar-se a les oficines municipals i en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'ajuntament, www.ajalaro.net (apartat: Urbanisme; documents: Modificació puntual alineació del C/ de Pere Rosselló i Oliver, cantonada amb el C/ de Son Amengual), i es sotmet a informació pública per termini de 30 dies hàbils, perquè les persones interessades puguin presentar les al·legacions que estimin pertinents.

           

Alaró, 28 de gener de 2022

El batle Llorenç Perelló Rosselló