Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 41812
Decret de rectificació de les bases de la convocatòria per proveir, mitjançant el sistema de concurs, dos llocs de treball d’agent de corresponsabilitat i conciliació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Decret de Batlia

Fets

1. En el BOIB núm. 14 de 27/01/20222 es varen publicar les bases de la convocatòria per proveir, mitjançant el sistema de concurs, dos llocs de treball d'agent de corresponsabilitat i conciliació, per al seu posterior nomenament com a personal funcionari interí.

2. S'ha detectat error material en el redactat de la base 3 Requisits de les persones aspirants, el qual s'ha de rectificar.

Atès això i d'acord amb el que disposa l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, aquesta Tinença de Batlia delegada, en virtut de les competències que li atorga l'article. 21.1.g) de la Llei 7/1985 de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, d'acord amb la redacció de la Llei 11/1999 de 21 d'abril, disposa la següent

Resolució

1. Rectificar la base 3 Requisits de les persones aspirants, en el sentit següent:

On diu:

“- Pel que fa als requisits f) Titulació acadèmica i g) Coneixements de la llengua catalana: d'acord amb allò que disposa l'article 28 de la Llei 39 /2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, l'Ajuntament de Calvià els haurà de comprovar, sempre que sigui possible, mitjançant consulta a les plataformes electròniques d'intermediació de dades o altres sistemes electrònics habilitats a aquest efecte, llevat que la persona interessada s'hi oposi expressament. En cas d'oposició expressa, la persona interessada haurà d'aportar, juntament amb la instància de participació, la documentació que acredita la titulació acadèmica i el coneixements de la llengua catalana exigits.”

Ha de dir:

“- Pel que fa als requisits g) Titulació acadèmica i h) Coneixements de la llengua catalana: d'acord amb allò que disposa l'article 28 de la Llei 39 /2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, l'Ajuntament de Calvià els haurà de comprovar, sempre que sigui possible, mitjançant consulta a les plataformes electròniques d'intermediació de dades o altres sistemes electrònics habilitats a aquest efecte, llevat que la persona interessada s'hi oposi expressament. En cas d'oposició expressa, la persona interessada haurà d'aportar, juntament amb la instància de participació, la documentació que acredita la titulació acadèmica i el coneixements de la llengua catalana exigits.”

2. Publicar aquesta resolució en el BOIB.

 

Calvià, 27 de gener de 2022

El tinent de batle delegat de Serveis Generals i Infraestructures

Juan Recasens Oliver

(Delegació per Resolució de Batlia de 17/06/2019)