Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 23379
Aprovació definitiva del Pla Local de Prevenció de Residus de Manacor

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament en sessió celebrada el dia 12 de juliol de 2021 acordà aprovar provisionalment el Pla local de Prevenció de Residus de Manacor, en els següents termes:

«Acord

1. Aprovar inicialment el Pla Local de Prevenció de Residus de Manacor que s'adjunta com a annex.

2. Sol·licitar a l'Institut Balear de la Dona de conformitat amb l'article 7.g de la Llei 12/2006, de 20 de setembre, per a la dona, i l'art. 5 de la Llei 11/2016, de 28 de juliol, d'igualtat de dones i homes, l' informe d'avaluació d'impacte de gènere respecte a l'esmentada normativa, incorporant-se els suggeriments que es formulin sobre el text de la normativa amb caràcter previ a l'aprovació definitiva.

3. Exposar per un termini de 30 dies hàbils l'acord d'aprovació provisional, mitjançant la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, i en el tauler d'anuncis de la seu electrònica d'aquest Ajuntament als efectes que els interessats puguin examinar l'expedient i presentar les reclamacions que estimin oportunes.

4. Donar audiència prèvia a les associacions veïnals i de defensa de les persones consumidores i usuàries establertes en el seu àmbit territorial que estiguin inscrites en el registre municipal d'associacions veïnals i que les seves finalitats guardin relació directa amb l'objecte de la disposició.

En el cas que, transcorregut el termini no s'hagi presentat cap reclamació, s'entendrà definitivament aprovat, de forma automàtica, sense necessitat d'un nou acord exprés, l' acord provisional adoptat.

5. Aprovat definitivament el present Pla, comunicar l'acord amb una còpia del text al Govern de les Illes Balears, al Consell de Mallorca i a la Delegació del Govern els efectes prevists a l'article 113 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, i transcorregut el termini de 15 dies hàbils des de la seva recepció pels esmentats organismes, publicar l'acord d'aprovació definitiva i el text íntegre en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. El text entrarà en vigor el dia d'aquesta publicació.

Finalitzades les intervencions, se sotmet a votació i el Ple acorda per  unanimitat aprovar la proposta anteriorment transcrita"  

Dit acord fou publicat en el Tauler d'anuncis de la Seu Electrònica en data 27 de juliol de 2021 i al BOIB núm. 99 de data 24 de juliol.

En data 21 de setembre de 2021 es va procedir a donar audiència prèvia a les associacions veïnals i de defensa de les persones consumidores i usuàries establertes en el seu àmbit territorial que estiguin inscrites en el registre municipal d'associacions veïnals i que les seves finalitats guardin relació directa amb l'objecte de la disposició.

No s'ha rebut cap comentari, aportació o al.legació per part de les associacions.

S'han incorporat al text del Pla totes les recomanacions i suggeriments relatius al llenguatge inclusiu continguts a l'informe de l'Institut Balear de la Dona de data 29 de setembre de 2021, que considera que la norma és neutre de gènere, i no incidirà en les diferències entre dones i homes, per la qual cosa es pot elevar a definitiu sense més tràmit.

Transcorregut el termini d'exposició pública sense que s'hagin interposat reclamacions, el referit acord s'eleva a definitiu, de conformitat amb l'article 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases de Règim Local.

El Pla Local de Prevenció de Residus de Manacor entrarà en vigor el dia de la publicació de l'acord d'aprovació definitiva i el text íntegre al BOIB, una vegada transcorreguts 15 dies hàbils des de la comunicació de l'acord amb una còpia del text al Govern de les Illes Balears, al Consell de Mallorca i a la Delegació del Govern els efectes prevists a l'article 113 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

 

S'adjunta com a Annex I el   document integre del Pla Local de Prevenció de Residus.

 

Manacor, 13 de gener de 2022

El batle

Miquel Oliver Gomila

Documents adjunts