Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA, SECTORS PRODUCTIUS I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

Núm. 22898
Comunicació de la relació d’expedients que han d’aportar documentació complementària en el tràmit de subvencions MOVES III

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 3 de juliol de 2021 es va publicar la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) mitjançant la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021.

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients, la qual es detalla a la taula següent:

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies

MOVESIII-442/2021

13 Smart Investments Spain, SL

***9496**

S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta. La data de la factura de compravenda és anterior a la data de registre de la sol·licitud, per la qual cosa s'incompleix l'apartat 4.1.a) de les bases de la convocatòria.

 

MOVESIII-221/2021

ABA Industrial Palma, SL

***6210**

És necessari aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació del sol·licitant a l'empresa.

 

MOVESIII-467/2021

Abubillas Mantenimiento

***8677**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat.

 

MOVESIII-526/2021

Abubillas Mantenimiento

***8677**

En la sol·licitud ha de figurar el representant legal de l'empresa i ha de ser qui signi la sol·licitud. S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents. Cal presentar el document 5 degudament emplenat.

 

MOVESIII-519/2021

Arval Service Lease, SA

***5734**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el pressupost o contracte de rènting, el qual ha de complir els apartats 2.i) i 11.3.1 e), f) i h) de les bases de la convocatòria.

 

MOVESIII-397/2021

Auto Vidal y Talleres, SL

***4226**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal presentar el certificat d'estar al corrent de les obligacions tributàries amb la comunitat autònoma de les Illes Balears. És necessari presentar el document 2 normalitzat de la sol·licitud. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega.

 

MOVESIII-401/2021

Bartolomé Gili Economistes, SL

***3198**

En la sol·licitud ha de figurar el representant legal de l'empresa i ha de signar la sol·licitud. És necessari presentar el NIF de l'entitat. És necessari presentar el DNI o NIE del representant legal de l'empresa. S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents. La data de la factura de compravenda és anterior a la data de registre de la sol·licitud, per la qual cosa s'incompleix l'apartat 4.1.a) de les bases de la convocatòria.

 

MOVESIII-472/2021

Bendinat Real Estate, SL

***9466**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. El document adjuntat es troba danyat. S'ha d'aportar la totalitat de la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents.

 

MOVESIII-327/2021

Bodegues Macià Batle, SLU

***3335**

En el Document normalitzat 1 de la sol·licitud s'ha d'indicar el representant legal de l'empresa. S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents. És necessari presentar el NIF de l'entitat. És necessari presentar el DNI o NIE del representant legal de l'empresa. Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar «Programa Moves III».

 

MOVESIII-197/2021

Bonfill Ingeniería, Arquitectura y Paisaje, SL

***7229**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. La data del contracte d'arrendament és anterior al 10 d'abril de 2021, per la qual cosa incompleix l'apartat 4.2.i) de les bases de la convocatòria. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € (punt 4.2.g) ii.) abans de l'aplicació de l'IVA (punt 11.3.1.f.).

 

MOVESIII-480/2021

CEDIPSA Compañía Española Distribuidora de Petróleos, SA

***3545**

La signatura no coincideix amb la signatura del sol·licitant que figura al DNI. Els pressuposts presentats han d'indicar clarament el concepte de compra i no ser una llista de preus. És necessari presentar el document 2 normalitzat de la sol·licitud, llista dels pressuposts sol·licitats, per als punts de càrrega i serveis d'enginyeria. La signatura no coincideix amb la signatura del sol·licitant que figura al DNI. Cal emplenar degudament el document 5, i aquest ha d'estar signat i segellat per l'empresa instal·ladora. La signatura no coincideix amb la signatura del sol·licitant que figura al DNI.

 

MOVESIII-490/2021

CEDIPSA Compañía Española Distribuidora de Petróleos, SA

***3545**

La signatura no coincideix amb la signatura del sol·licitant que figura en el DNI. Els pressuposts presentats han d'indicar clarament el concepte de compra i no ser una llista de preus. És necessari presentar el document 2 normalitzat de la sol·licitud, llista dels pressuposts sol·licitats, per als punts de càrrega i serveis d'enginyeria. La signatura no coincideix amb la signatura del sol·licitant que figura al DNI. Cal emplenar degudament el document 5, i aquest ha d'estar signat i segellat per l'empresa instal·ladora. La signatura no coincideix amb la signatura del sol·licitant que figura al DNI.

 

MOVESIII-385/2021

Ceinco Porreres, SL

***8742**

És necessari presentar el NIF de l'entitat. És necessari presentar el DNI o NIE del representant legal de l'empresa. S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents. Cal presentar el pressupost del vehicle que es vol adquirir. Aquest ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar «Programa Moves III».

 

MOVESIII-474/2021

CEPSA Comercial Petróleo, SA

***2988**

La signatura no coincideix amb la signatura del sol·licitant que figura en l'autorització. Els pressuposts presentats han d'indicar clarament el concepte de compra i no ser una llista de preus. És necessari presentar el document 2 normalitzat de la sol·licitud, llista dels pressuposts sol·licitats, per als punts de càrrega i serveis d'enginyeria. La signatura no coincideix amb la signatura del sol·licitant que figura a l'autorització. Cal emplenar degudament el document 5, i aquest ha d'estar signat i segellat per l'empresa instal·ladora. La signatura no coincideix amb la signatura del sol·licitant que figura en l'autorització.

 

MOVESIII-477/2021

CEPSA Comercial Petróleo, SA

***2988**

La signatura no coincideix amb la signatura del sol·licitant que figura en l'autorització. Els pressuposts presentats han d'indicar clarament el concepte de compra i no ser una llista de preus. És necessari presentar el document 2 normalitzat de la sol·licitud, llista dels pressuposts sol·licitats, per als punts de càrrega i serveis d'enginyeria. La signatura no coincideix amb la signatura del sol·licitant que figura a l'autorització. Cal emplenar degudament el document 5, i aquest ha d'estar signat i segellat per l'empresa instal·ladora. La signatura no coincideix amb la signatura del sol·licitant que figura a l'autorització.

 

MOVESIII-478/2021

CEPSA Comercial Petróleo, SA

***2988**

La signatura no coincideix amb la signatura del sol·licitant que figura a l'autorització. Els pressuposts presentats han d'indicar clarament el concepte de compra i no ser una llista de preus. És necessari presentar el document 2 normalitzat de la sol·licitud, llista dels pressuposts sol·licitats, per als punts de càrrega i serveis d'enginyeria. La signatura no coincideix amb la signatura del sol·licitant que figura a l'autorització. Cal emplenar degudament el document 5, i aquest ha d'estar signat i segellat per l'empresa instal·ladora. La signatura no coincideix amb la signatura del sol·licitant que figura en l'autorització.

 

MOVESIII-479/2021

CEPSA Comercial Petróleo, SA

***2988**

La signatura no coincideix amb la signatura del sol·licitant que figura en l'autorització. Els pressuposts presentats han d'indicar clarament el concepte de compra i no ser una llista de preus. És necessari presentar el document 2 normalitzat de la sol·licitud, llista dels pressuposts sol·licitats, per als punts de càrrega i serveis d'enginyeria. La signatura no coincideix amb la signatura del sol·licitant que figura en l'autorització. Cal emplenar degudament el document 5, i aquest ha d'estar signat i segellat per l'empresa instal·ladora. La signatura no coincideix amb la signatura del sol·licitant que figura en l'autorització.

 

MOVESIII-360/2021

Claudio Olmedo Const. y Serv., SL

***9111**

És necessari aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació del sol·licitant a l'empresa. És necessari presentar un document vàlid d'identificació de la persona representant de l'empresa.

 

MOVESIII-547/2021

Distribuidora

***2220**

S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar «Programa Moves III». Com el document 3 no està signat ni segellat pel concessionari, és necessari presentar el permís de circulació del cotxe a desballestar. Com el document 3 no està signat ni segellat pel concessionari, és necessari presentar el rebut de l'impost de tracció mecànica de 2020 del cotxe a desballestar.

 

MOVESIII-409/2021

Ederbi, SL

***6609**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, del programa d'ajuts MOVES III. La data de la factura de compravenda és anterior a la data de registre de la sol·licitud, per la qual cosa s'incompleix l'apartat 4.1.a) de les bases de la convocatòria.

 

MOVESIII-271/2021

El Hotel Pacha, SL

***2158**

Es vol fer notar que en el cas de varis punts de recàrrega, la potència a considerar a efectes d'establir la intensitat de l'ajut és la del punt de recàrrega i no la de la instal·lació total. És necessari aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació del sol·licitant a l'empresa. En la documentació presentada dels apoderats no es fa cap referència a l'empresa sol·licitant. Cal presentar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora.

 

MOVESIII-289/2021

Endesa X Servicios, SL

***7880**

És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega.

 

MOVESIII-372/2021

Endesa X Servicios, SL

***7880**

És necessari presentar el document 2 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega.

 

MOVESIII-446/2021

Framotel, SA

***1267**

En la sol·licitud ha de figurar el representant legal de l'empresa. És necessari presentar el pressupost o contracte de rènting el qual ha de complir els apartats 2. i) i 11.3.1 e), f) i h) de les bases de la convocatòria.

 

MOVESIII-344/2021

Grues i Recanvis Illes Balears, SL

***6374**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el NIF de l'entitat. És necessari presentar el DNI o NIE del representant legal de l'empresa. El contracte de rènting és anterior a la data de registre de la sol·licitud, per la qual cosa s'incompleix l'apartat 4.1.a) i 4.2.i) de les bases de la convocatòria.

 

MOVESIII-461/2021

Hacienda Macondo, SL

***7994**

S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar «Programa Moves III».

 

MOVESIII-443/2021

Iberdrola Clientes, SA

***7583**

Segons el document presentat, no s'han pogut acreditar documentalment els poders de representació del sol·licitant a l'empresa. La quantia dels pressuposts no coincideix amb la inversió sol·licitada, si cal s'han de modificar els documents de sol·licitud adjuntats. Cal aportar un document on s'especifiquin clarament els tres pressuposts aportats per a cadascuna de les partides (posada en funcionament, obres i equips) així com les opcions elegides. Cal aportar una memòria descriptiva addicional de les actuacions que s'han d'emprendre. Cal indicar en el document 5 l'emplaçament de la instal·lació mitjançant una direcció física.

 

MOVESIII-451/2021

Iberdrola Clientes, SA

***7583**

Segons el document presentat, no s'han pogut acreditar documentalment els poders de representació del sol·licitant a l'empresa. La quantia dels pressuposts no coincideix amb la inversió sol·licitada, si cal s'han de modificar els documents de sol·licitud adjuntats. Cal aportar un document on s'especifiquin clarament els tres pressuposts aportats per a cadascuna de les partides (posada en funcionament, obres i equips) així com les opcions elegides. Cal aportar una memòria descriptiva addicional de les actuacions que s'han d'emprendre. Cal indicar en el document 5 l'emplaçament de la instal·lació mitjançant una direcció física.

 

MOVESIII-454/2021

Iberdrola Clientes, SA

***7583**

Segons el document presentat, no s'han pogut acreditar documentalment els poders de representació del sol·licitant a l'empresa. La quantia dels pressuposts no coincideix amb la inversió sol·licitada, si cal s'han de modificar els documents de sol·licitud adjuntats. Cal aportar una memòria descriptiva addicional de les actuacions que s'han d'emprendre. Cal indicar en el document 5 l'emplaçament de la instal·lació mitjançant una direcció física.

 

MOVESIII-455/2021

Iberdrola Clientes, SA

***7583**

Segons el document presentat, no s'han pogut acreditar documentalment els poders de representació del sol·licitant a l'empresa. La quantia dels pressuposts no coincideix amb la inversió sol·licitada, si cal s'han de modificar els documents de sol·licitud adjuntats. Els pressuposts han d'indicar la quantia total de la inversió. Cal aportar una memòria descriptiva addicional de les actuacions que s'han d'emprendre. Cal indicar en el document 5 l'emplaçament de la instal·lació mitjançant una direcció física.

 

MOVESIII-456/2021

Iberdrola Clientes, SA

***7583**

Segons el document presentat, no s'han pogut acreditar documentalment els poders de representació del sol·licitant a l'empresa. La quantia dels pressuposts no coincideix amb la inversió sol·licitada, si cal s'han de modificar els documents de sol·licitud adjuntats. Cal aportar una memòria descriptiva addicional de les actuacions que s'han d'emprendre. Cal indicar en el document 5 l'emplaçament de la instal·lació mitjançant una direcció física.

 

MOVESIII-460/2021

Iberdrola Clientes, SA

***7583**

Segons el document presentat, no s'han pogut acreditar documentalment els poders de representació del sol·licitant a l'empresa. La quantia dels pressuposts no coincideix amb la inversió sol·licitada, si cal s'han de modificar els documents de sol·licitud adjuntats. Cal indicar en la justificació tècnica de l'elecció de l'equip de recàrrega per què no s'ha seleccionat la segona oferta més econòmica. Cal aportar una memòria descriptiva addicional de les actuacions que s'han d'emprendre. Cal indicar en el document 5 l'emplaçament de la instal·lació mitjançant una direcció física.

 

MOVESIII-462/2021

Iberdrola Clientes, SA

***7583**

Segons el document presentat, no s'han pogut acreditar documentalment els poders de representació del sol·licitant a l'empresa. La quantia dels pressuposts no coincideix amb la inversió sol·licitada, si cal s'han de modificar els documents de sol·licitud adjuntats. Cal indicar a la justificació tècnica de l'elecció de l'equip de recàrrega per què no s'ha seleccionat la segona oferta més econòmica. Cal aportar una memòria descriptiva addicional de les actuacions que s'han d'emprendre. Cal indicar en el document 5 l'emplaçament de la instal·lació mitjançant una direcció física.

 

MOVESIII-465/2021

Iberdrola Clientes, SA

***7583**

Segons el document presentat, no s'han pogut acreditar documentalment els poders de representació del sol·licitant a l'empresa. La quantia dels pressuposts no coincideix amb la inversió sol·licitada, si cal s'han de modificar els documents de sol·licitud adjuntats. Cal aportar una memòria descriptiva addicional de les actuacions que s'han d'emprendre. Cal indicar en el document 5 l'emplaçament de la instal·lació mitjançant una direcció física.

 

MOVESIII-325/2021

Inmobiliaria Jardines de Hesperia

***7395**

La data de la factura és anterior a la data de registre de la sol·licitud, per la qual cosa s'incompleix l'apartat 4.1.a) de les bases de la convocatòria. Cal presentar el document 5 degudament emplenat, i signat i segellat per l'empresa instal·ladora.

 

MOVESIII-534/2021

ISCAR Rent a Car, SL

***6517**

S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents.

 

MOVESIII-357/2021

IVENTA, SL

***1988**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció del programa MOVES III, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el NIF de l'entitat. És necessari presentar el DNI o NIE del representant legal de l'empresa. Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA.

 

MOVESIII-466/2021

LIDL Supermercados, SAU

***1952**

Segons l'apartat 7.2.f) de les bases de la convocatòria, s'han de presentar tres pressuposts quan l'import de la despesa subvencionable sigui superior als 40.000 € en cas d'execució d'obres o 15.000 € quan es tracta d'altres contractes. Cal aportar una memòria descriptiva addicional de les actuacions que s'han d'emprendre. Cal indicar en el document 5 l'emplaçament de la instal·lació mitjançant una direcció física. Cal presentar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora.

 

MOVESIII-376/2021

 

, LOPEZ MARI, ALICIA

***5024**

 

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària.

És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajudes de mínimis, degudament emplenat.

 

MOVESIII-444/2021

Marabans, SL

***8080**

S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA.

 

MOVESIII-386/2021

Palmer Estades, SL

***8997**

S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents. És necessari presentar el pressupost o contracte de rènting, el qual ha de complir l'apartat 11.3.1 e), f) i h) de les bases de la convocatòria.

 

MOVESIII-495/2021

Proa Ocasion, SL

***2082**

S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents.

 

MOVESIII-417/2021

Proa Renting, SL

***9337**

S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents.

 

MOVESIII-352/2021

Proa Renting, SL

***9337**

És necessari aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació del sol·licitant a l'empresa.

 

MOVESIII-379/2021

Proa Renting, SL

***9337**

És necessari aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació del sol·licitant a l'empresa.

 

MOVESIII-565/2021

Proa Renting, SL

***9337**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció degudament emplenat. És necessari aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació del sol·licitant a l'empresa.

 

MOVESIII-222/2021

PSA Financial Services

***3237**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. En cas de rènting el sol·licitant de l'ajut ha de ser l'arrendatari del vehicle. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. El descompte d'almenys 1.000 € realitzats en la factura de compravenda per part del punt de venda del vehicle adquirit s'ha de traslladar al destinatari últim de l'ajut. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-416/2021

Ramarcris, SL

***6155**

S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents. La compra del vehicle és anterior a la data de registre de la sol·licitud, per tant s'incompleix el punt 11.3.1.f) de les bases de la convocatòria.

 

MOVESIII-566/2021

Record Alquiler Vacacional, SA

***5844**

En la sol·licitud ha de figurar el representant legal de l'empresa i ha de ser qui signi la sol·licitud. S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents. Cal presentar el document 5 signat per la persona sol·licitant de l'ajut i degudament emplenat.

 

MOVESIII-501/2021

Repsol Comercial de Productos Petrolíferos, SA

***2988**

Cal presentar un certificat d'estar al corrent de pagament de les obligacions tributàries amb l'ATIB. L'arxiu pdf Ppto-moves IBIL_RCPP es troba danyat i no es pot obrir, s'hauria de tornar a adjuntar. És necessari presentar el document 2 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega.

 

MOVESIII-496/2021

Rigo Mallorca, SL

***1462**

Cal modificar el document normalitzat 1, en aquest s'ha de modificar el representant legal de l'empresa. És necessari presentar el pressupost o contracte de rènting el qual ha de complir els apartats 2. i) i 11.3.1 e), f) i h) de les bases de la convocatòria.

 

MOVESIII-407/2021

S'Ercada, SL

***6308**

S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar «Programa Moves III».

 

MOVESIII-205/2021

Sagalés Caldentey, SL

***3046**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar un pressupost detallat de l'actuació a realitzar. És necessari presentar el document 2 normalitzat de la sol·licitud, llista de pressuposts sol·licitats. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega.

 

MOVESIII-365/2021

Sapigroup España, SLU

***9396**

És necessari aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació del sol·licitant a l'empresa. Cal presentar un document d'identitat vàlid per a acreditar la identitat del representant legal de l'empresa.

 

MOVESIII-527/2021

Sistemas Telefonía y LAN, SL

***4621**

S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents. S'hauria d'aclarir si es tracta d'un rènting, ja que al pressupost hi ha descompte per aquest concepte. En cas de rènting és necessari presentar el pressupost o contracte de rènting, el qual ha de complir els apartats 2. i) i 11.3.1 e), f) i h) de les bases de la convocatòria.

 

MOVESIII-351/2021

Suministros Escalas, SA

***1957**

Cal que el representant legal de l'empresa sol·licitant de l'ajut signi el document 1 de sol·licitud. És necessari aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació del sol·licitant a l'empresa. És necessari presentar degudament emplenat el document normalitzat 5, signat pel representant legal de l'empresa sol·licitant de l'ajut.

 

MOVESIII-303/2021

Verger Materials Es Pla, SL

***6841**

El preu límit de venda del vehicle abans de l'IVA per poder optar a l'ajut és de 45.000 €. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar «Programa Moves III». És necessari presentar el pressupost o contracte de rènting, el qual ha de complir els apartats 2. i) i 11.3.1 e), f) i h) de les bases de la convocatòria.

 

MOVESIII-310/2021

Ajuntament de Santa Maria del Camí

***0560**

Cal realitzar una sol·licitud d'ajut independent per cadascuna de les infraestructures de càrrega de vehicles elèctrics a implantar. El sol·licitant no està al corrent de les obligacions tributàries en període executiu. És necessari aportar certificat de l'AEAT acreditant estar al corrent de pagaments pendents., Cal aportar els pressuposts de les infraestructures de càrrega de vehicles elèctrics a implantar. És necessari presentar el document 2 normalitzat de la sol·licitud i llista dels pressuposts sol·licitats. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega.

 

MOVESIII-531/2021

Acal Sánchez, Maria Isabel

***0717**

Cal presentar el model 1 de sol·licitud signat per la persona sol·licitant. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. La factura del vehicle no incorpora el descompte obligatori d'almenys 1000 €, «Programa Moves III», abans de l'aplicació de l'IVA, per la qual cosa s'incompleix l'apartat 11.3.1.f). La baixa definitiva del vehicle és anterior a la data de la factura de compravenda i a la data de registre de la sol·licitud, per tant no es pot optar a l'ajut addicional per desballestament ja que s'incompleix l'apartat 4.2.h) de les bases de la convocatòria.

 

MOVESIII-432/2021

Adrover Reitsma, Natalia Lllucia

***3555**

Cal presentar el pressupost a nom de la sol·licitant de l'ajut. Cal presentar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora.

 

MOVESIII-388/2021

Alemany Riera, Antoni

***0974**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant.

 

MOVESIII-274/2021

Andreeva, Daniela Andriyanova

***5248**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. La baixa definitiva del vehicle és anterior a la data de la factura de compravenda i a la data de registre de la sol·licitud, per tant no es pot optar a l'ajut addicional per desballestament ja que s'incompleix l'apartat 4.2.h) de les bases de la convocatòria. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-330/2021

Bachmann Vogt, Marco

***6059**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar «Programa Moves III».

 

MOVESIII-545/2021

Belda Serra, Ignacio Miguel

***5681**

És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajuts de minimis. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-436/2021

Bestard Villalonga, Andreu

***3244**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajuts de minimis, degudament emplenat. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar «Programa Moves III».

 

MOVESIII-377/2021

Bocanegra Henao, Olga Lucia

***2138**

És necessari acreditar l'empadronament en municipi de menys de 5000 habitants per incrementar la quantia de l'ajut amb un 10 %. Es recorda a la persona sol·licitant que al estar empadronada en un municipi de menys de 5000 habitants pot optar a un increment de la quantia de l'ajut d'un 10 %. Caldria modificar la quantia de l'ajut sol·licitada en el document normalitzat 1. És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. És necessari presentar degudament emplenat el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajuts de minimis.

 

MOVESIII-308/2021

Bofill Torres, Ricardo

***5057**

És necessari presentar de nou el document 1 de sol·licitud, en el qual s'ha d'indicar la inversió sol·licitada i la quantia de l'ajut sol·licitat. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària.

 

MOVESIII-513/2021

Borràs Mateu, Josep Manuel

***9891**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció degudament emplenat.

 

MOVESIII-263/2021

Brazales Amengual, Antonio

***2779**

En el cas d'habitants de municipis de menys de 5.000 habitants és necessari presentar el certificat d'empadronament per disposar de l'ajut addicional del 10 %.

 

MOVESIII-272/2021

Bruns, Mike Heinrich

***6580**

Cal adjuntar el NIE de la persona sol·licitant, ja que el document adjuntat no es pot veure en la seva totalitat.

 

MOVESIII-440/2021

Bufi Guasch, Maria

***0651**

És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-340/2021

Bufi Ribas, José

***3203**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. La factura del vehicle ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar «Programa Moves III».

 

MOVESIII-412/2021

Campillo Anton, Pedro

***8285**

La factura del vehicle que es vol adquirir no incorpora el descompte obligatori «Programa MOVES III» d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, per tant s'incompleix l'apartat 4.2.g.ii) de les bases de la convocatòria.

 

MOVESIII-345/2021

Cantallops Truyols, Juan

***0958**

Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar «Programa Moves III».

 

MOVESIII-216/2021

Carrillo Fernández, José Manuel

***9826**

És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-280/2021

Castelló Pérez, Verónica

***6004**

Cal presentar el model 1 de sol·licitud signat per la persona sol·licitant.

 

MOVESIII-542/2021

Castro Del Río, Francisco

***5800**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. El vehicle per al qual es demana subvenció no és híbrid endollable i per tant no és susceptible de rebre subvenció, tal i com estableix l'apartat 3.1 de les bases de la convocatòria. La factura del vehicle no incorpora el descompte obligatori d'almenys 1000 €, «Programa Moves III», abans de l'aplicació de l'IVA, per la qual cosa s'incompleix l'apartat 11.3.1.f).

 

MOVESIII-262/2021

Cloquell Tauler, Andrés Javier

***3570**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant.

 

MOVESIII-536/2021

Colominas Bontempelli, Ingrid

***1291**

És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-315/2021

Costa Mayans, Juan Iván

***6009**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar «Programa Moves III».

 

MOVESIII-497/2021

Davia Calafat, Maria Magdalena

***4984**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-510/2021

De Echevarría Navarro, Pablo

***9016**

És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega.

 

MOVESIII-506/2021

Delgado Plaza, Ramon

***3980**

És necessari presentar el pressupost o contracte de rènting el qual ha de complir amb els apartats 2. i) i 11.3.1 e), f) i h) de les bases de la convocatòria. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-383/2021

Escandell Escandell, Juan

***5299**

Cal presentar una memòria descriptiva de l'actuació a realitzar.

 

MOVESIII-227/2021

Febrer Asensio, Francisco

***3321**

Com el document 3 no està signat ni segellat pel concessionari és necessari presentar el pressupost a nom del sol·licitant de l'ajut, còpia del permís de circulació del vehicle per desballestar i el rebut de l'impost de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-209/2021

Fernández Campos, Mónica

***5691**

És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-487/2021

Fernández García Uceda, Yolanda

***5159**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció degudament emplenat. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar «Programa Moves III». És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-396/2021

Fernández Silvan, Antonio

***1665**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i ha d'especificar el concepte «Programa Moves III».

 

MOVESIII-384/2021

Ferragut Llodrà, Bartolomé

***0677**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajuts de minimis. És necessari presentar el pressupost o contracte de rènting el qual ha de complir l'apartat 11.3.1 e), f) i h) de les bases de la convocatòria. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. El document presentat no és llegible. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-226/2021

Ferrer Bibiloni, José Luis

***9689**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant.

 

MOVESIII-564/2021

Fiol Ramon, Bartolomé

***8003**

Cal presentar el document 5 degudament emplenat i segellat per l'empresa instal·ladora.

 

MOVESIII-498/2021

Folch Rubau, Judith

***0851**

Cal presentar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora.

 

MOVESIII-276/2021

Fons Recuenco, Javier

***2281**

És necessari presentar el pressupost o contracte de rènting el qual ha de complir l'apartat 11.3.1 e), f) i h) de les bases de la convocatòria. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-468/2021

Fortes Bordas, Alicia

***0959**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció degudament emplenat. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-355/2021

Fortuny Pons, Antonio

***0582**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. La factura del vehicle no incorpora el descompte obligatori d'almenys 1000 €, «Programa Moves III», abans de l'aplicació de l'IVA, per la qual cosa s'incompleix l'apartat 11.3.1.f). És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-470/2021

Fortuny Preto, Fernando

***9867**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal presentar el DNI en una mida llegible. Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar «Programa Moves III». És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-286/2021

Frontera Llompart, Francisca

***1354**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar «Programa Moves III». És necessari presentar el pressupost o contracte de rènting, el qual ha de complir els apartats 11.3.1 e), f) i h) de les bases de la convocatòria.

 

MOVESIII-224/2021

Fuchs, Adolf Josef

***1474**

Cal presentar el document 3 degudament emplenat i signat per la persona sol·licitant.

 

MOVESIII-481/2021

Galmés Febrer, Guillem

***3654**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar «Programa Moves III».

 

MOVESIII-491/2021

Galmés Febrer, Guillem

***3654**

Cal presentar el document 5 degudament emplenat. Manquen les dades de l'empresa instal·ladora.

 

MOVESIII-522/2021

Ganley, Jeannette Bonsach

***0415**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció MOVES III, degudament emplenat i signat. S'ha presentat el corresponent al programa MOVES II.

 

MOVESIII-259/2021

García Castañón, María Concepción

***9026**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. El permís de circulació adjuntat no es pot veure correctament, s'ha d'adjuntar un document en el qual es puguin veure clarament les dades d'aquest. El rebut de pagament de l'impost de tracció mecànica de l'any 2020 adjuntat no es pot veure correctament, s'ha d'adjuntar un document en el qual es puguin veure clarament les dades d'aquest.

 

MOVESIII-557/2021

García Franco, María Dolores

***1156**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. La factura del vehicle no incorpora el descompte obligatori d'almenys 1000 €, «Programa Moves III», abans de l'aplicació de l'IVA, per la qual cosa s'incompleix l'apartat 11.3.1.f).

 

MOVESIII-244/2021

García Hurtado, Eva

***5982**

Es recorda a la persona sol·licitant que al estar empadronada en un municipi de menys de 5000 habitants pot optar a un increment de la quantia de l'ajut d'un 10 %. Caldria modificar la quantia de l'ajut sol·licitada en el document normalitzat 1. En el cas d'habitants de municipis de menys de 5.000 habitants, és necessari presentar el certificat d'empadronament per disposar de l'ajut addicional del 10 %. És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. És necessari emplenar degudament el document 4, declaració de minimis.

 

MOVESIII-485/2021

Garcia Llobregat, Domingo

***8549**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar «Programa Moves III».

 

MOVESIII-343/2021

García Sánchez, Gemma

***8887**

És necessari presentar el pressupost o contracte de rènting, el qual ha de complir els apartats 2. i) i 11.3.1 e), f) i h) de les bases de la convocatòria.

 

MOVESIII-508/2021

Gelabert Camarasa, Catalina

***6256**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar «Programa Moves III». És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2021 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-223/2021

Gelabert Crespí, Sergio

***0585**

Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA.

 

MOVESIII-215/2021

Gibert Vives, Miquel

***2164**

Es recorda al sol·licitant que al estar empadronat en un municipi de menys de 5000 habitants pot optar a un increment del 10% de la quantia de l'ajut per a l'adquisició d'un vehicle elèctric . Caldria modificar l'ajut sol·licitat en el document normalitzat 1. Cal presentar el certificat d'empadronament. Cal indicar el nom i el NIF del representant de l'empresa instal·ladora. És necessari el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora.

 

MOVESIII-220/2021

Giménez Reurer, Bernardino

***0173**

És necessari presentar el certificat d'empadronament. Es recorda a la persona sol·licitant que al estar empadronada en un municipi de menys de 5000 habitants pot optar a un increment de la quantia de l'ajut d'un 10 %. Caldria modificar la quantia de l'ajut sol·licitada en el document normalitzat 1. El vehicle pel qual es sol·licita l'ajut no es tracta d'un vehicle elèctric endollable, per la qual cosa incompleix el punt 4.2.i) de les bases de la convocatòria.

 

MOVESIII-212/2021

Glynn Elwyn, Jones

***3772**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI o NIE del sol·licitant. És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajuts de minimis.

 

MOVESIII-235/2021

González Pulido, José

***7073**

Com el document 3 no està signat ni segellat pel concessionari, és necessari presentar el pressupost del vehicle que es vol adquirir. Aquest ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA. Cal presentar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora. Com el document 3 no està signat ni segellat pel concessionari, és necessari presentar el permís de circulació del cotxe per desballestar. Com el document 3 no està signat ni segellat pel concessionari, és necessari presentar el rebut de l'impost de tracció mecànica de 2020 del cotxe a desballestar.

 

MOVESIII-459/2021

Hall, Arturas

***3097**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar «Programa Moves III».

 

MOVESIII-395/2021

Hernández Vico, Ginés

***6938**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-328/2021

Herrera Díaz, Ismael Gamaliel

***4935**

És necessari presentar DNI o NIE de la persona sol·licitant. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-546/2021

Laboratorios Cinfa, SA

***0253**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. En la sol·licitud ha de figurar el representant legal de l'empresa i ha de ser qui signi la sol·licitud. S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents. Cal aportar el pressupost de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega.

 

MOVESIII-552/2021

Lliteres Maçanet, Serafí

***3882**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. La factura del vehicle no incorpora el descompte obligatori d'almenys 1000 €, «Programa Moves III», abans de l'aplicació de l'IVA, per la qual cosa s'incompleix l'apartat 11.3.1.f). És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-483/2021

Llobera Vives, Jeroni

***8778**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció corresponent al programa MOVES III, degudament emplenat i signat.

 

MOVESIII-380/2021

Llull Pascual, M. Carmen

***3368**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-250/2021

Longo, Donato

***6330**

És necessari presentar certificat d'empadronament per a acreditar la residència a les Illes Balears.

 

MOVESIII-553/2021

López Francisco, López

***7862**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció degudament emplenat. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-533/2021

López Ruiz, Estudio de Proyectos Antonio López, SL

***5418**

En la sol·licitud ha de figurar el representant legal de l'empresa i ha de ser qui signi la sol·licitud. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar «Programa Moves III».

 

MOVESIII-295/2021

Lozano Martínez, María del Carmen

***2898**

La baixa definitiva del vehicle és anterior a la data de registre de la sol·licitud, per tant s'ha de presentar la factura de compravenda per tal de comprovar que es compleix l'apartat 4.2.h) de les bases de la convocatòria. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-562/2021

Lucas Fernández, María del Pilar

***0280**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-252/2021

Lui Siu, Ki Yan

***8867**

És necessari presentar el DNI per ambdues cares.

 

MOVESIII-463/2021

Obras y Pavimentaciones Man, SA

***0178**

S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar «Programa Moves III».

 

MOVESIII-530/2021

Marí Cardona, José

***4792**

És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-494/2021

Martí Contreras, Oriol

***3113**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar «Programa Moves III».

 

MOVESIII-486/2021

Martí Sastre, Antonio

***2782**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors, o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària.

 

MOVESIII-488/2021

Martí Sastre, Antonio

***2782**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors, o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària.

 

MOVESIII-514/2021

Martínez Grimalt, Javier

***7903**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.

 

MOVESIII-475/2021

Martínez Macia, Lázaro

***4866**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de sol·licitud de subvenció degudament emplenat. Manca indicar la inversió sol·licitada i la quantia de l'ajut sol·licitat.

 

MOVESIII-232/2021

Martínez Sáez, Laura

***5875**

És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-314/2021

Massimo, Massih

***4428**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant.

 

MOVESIII-421/2021

Mathew Brown, Jacob

***7695**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció degudament emplenat, ja que segons la documentació adjuntada es tracta d'un autònom. És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajuts de minimis.

 

MOVESIII-400/2021

Menorca Ameller, Miguel Ángel

***9775**

És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-458/2021

Menorca Ameller, Miguel Ángel

***9775**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. És necessari aportar el document normalitzat 5, degudament emplenat i signat.

 

MOVESIII-505/2021

Mentha, Denise Annemarie Elisa

***2456**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció degudament emplenat.

 

MOVESIII-316/2021

Mirasso Santos, Claudio Rubén

***4168**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal presentar el pressupost de l'empresa instal·ladora habilitada. Cal presentar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora.

 

MOVESIII-410/2021

Monteagudo Cabot, Javier

***3823**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajuts de minimis.

 

MOVESIII-426/2021

Mora Parra, José Ángel

***2935**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega.

 

MOVESIII-367/2021

Morales García, David

***2399**

És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-561/2021

Morey Gallego, Margarita

***5480**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció degudament emplenat.

 

MOVESIII-359/2021

Mus Caro, Antonio

***9229**

Cal presentar el model 1 de sol·licitud signat per la persona sol·licitant. És necessari presentar el DNI de la persona sol·licitant per ambdues cares.

 

MOVESIII-453/2021

Palacios Hellgren, David

***3018**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-321/2021

Palmer Bessana, Antonio Manuel

***2178**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajuts de minimis.

 

MOVESIII-524/2021

Paredes Jorba, Ana

***4358**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció degudament emplenat. La factura del vehicle no incorpora el descompte obligatori d'almenys 1000 €, «Programa Moves III», abans de l'aplicació de l'IVA, per la qual cosa s'incompleix l'apartat 11.3.1.f).

 

MOVESIII-278/2021

Pelejero Lidon, Maria Reis

***7366**

És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-512/2021

Pérez Rull, Francisco Javier

***0311**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció degudament emplenat. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar «Programa Moves III». És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2021 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-422/2021

Pericas Gleim, Elisabet

***6423**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.

 

MOVESIII-439/2021

Pericas Tur, Bartolomé

***1508**

La baixa definitiva del vehicle és anterior a la data de registre de la sol·licitud; cal presentar la factura del vehicle per tal d'optar a l'ajut addicional per desballestament, si no s'incompleix l'apartat 4.2.h) de les bases de la convocatòria. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-428/2021

Piñar Molina, Yolanda

***6990**

És necessari presentar el pressupost o contracte de rènting el qual ha de complir els apartats 2. i) i 11.3.1 e), f) i h) de les bases de la convocatòria.

 

MOVESIII-449/2021

Planells Sastre, Mariano

***8373**

És necessari aportar el document normalitzat 1 degudament emplenat ja que no queda clar el tipus de beneficiari sol·licitant de l'ajut.

 

MOVESIII-371/2021

Pons Aguilera, Andrés

***5510**

Cal presentar el pressupost de la implantació de la infraestructura de recàrrega a realitzar per l'empresa instal·ladora habilitada. Cal presentar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora habilitada.

 

MOVESIII-368/2021

Pons Balaguer, Miquel Àngel

***3708**

Cal presentar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora.

 

MOVESIII-415/2021

Pons Garay, Luis Bartolomé

***9350**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega.

 

MOVESIII-255/2021

Portell Portell, Gabriela

***9170**

Es recorda a la persona sol·licitant que al estar empadronada en un municipi de menys de 5000 habitants pot optar a un increment de la quantia de l'ajut d'un 10 %. Caldria modificar la quantia de l'ajut sol·licitada en el document normalitzat 1. En el cas d'habitants de municipis de menys de 5.000 habitants, és necessari presentar el certificat d'empadronament per disposar de l'ajut addicional del 10 %. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-559/2021

Pou Vives, Miquel

***0221**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. Cal presentar el document4, declaració de minimis, degudament emplenat.

 

MOVESIII-275/2021

Pujadas Alcalá, Xavier

***4981**

En el cas d'habitants de municipis de menys de 5.000 habitants, és necessari presentar el certificat d'empadronament per disposar de l'ajut addicional del 10 %. És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors, o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària.

 

MOVESIII-538/2021

Quetglas Figuerola, Miguel Ángel

***1372**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant.

 

MOVESIII-251/2021

Rastrilla Plazas, Sixto José

***3762**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-225/2021

Reynés Sancho, José Francisco

***0930**

És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajuts de minimis. És necessari presentar el pressupost o contracte de rènting, que ha de complir l'apartat 11.3.1.e), f) i h) de les bases de la convocatòria.

 

MOVESIII-240/2021

Riera Aguiló, José

***5187**

Cal presentar el model 1 de sol·licitud signat per la persona sol·licitant. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. En el cas d'habitants de municipis de menys de 5.000 habitants, és necessari presentar el certificat d'empadronament per disposar de l'ajut addicional del 10 %. Es recorda a la persona sol·licitant que al estar empadronada en un municipi de menys de 5000 habitants pot optar a un increment de la quantia de l'ajut d'un 10 %. Caldria modificar la quantia de l'ajut sol·licitada en el document normalitzat 1. Cal presentar el model 3 de sol·licitud signat per la persona sol·licitant.

 

MOVESIII-206/2021

Rodríguez Escobar, José Luis

***5537**

La baixa definitiva del vehicle és anterior a la data de la factura de compravenda i a la data de registre de la sol·licitud; per tant no pot optar a l'ajut addicional per desballestament, ja que s'incompleix l'apartat 4.2.h) de les bases de la convocatòria. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-339/2021

Romero Marcet, Federico

***9912**

És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-520/2021

Salvá Fuster, Miguel Ángel

***6433**

Cal presentar el document 5 degudament emplenat.

 

MOVESIII-504/2021

Sánchez Burgos, Arleen Alejandra

***9423**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció degudament emplenat. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar «Programa Moves III». Aquest hauria d'especificar el model del vehicle, ja que per la designació que figura no consta cap vehicle a la base de dades de l'IDAE. Es pot facilitar el permís de circulació per resoldre aquest punt.

 

MOVESIII-402/2021

Sánchez Martínez, Álvaro

***4953**

Cal aportar el pressupost del punt de recàrrega de vehicle elèctric a implantar.

 

MOVESIII-313/2021

Sánchez Riera, Venancio Eduardo

***8107**

És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajuts de minimis.

 

MOVESIII-543/2021

Sánchez Rodríguez, Mauribel del Carmen

***9466**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció degudament emplenat.

 

MOVESIII-202/2021

Sánchez Rubio, Luis

***0258**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.

 

MOVESIII-370/2021

Sancho Sancho, Eva

***2832**

Cal emplenar el camp de representant de l'empresa instal·ladora en el document 5, i aquest document ha d'estar signat i segellat per aquesta.

 

MOVESIII-399/2021

Sastre Coll, Antonia

***5162**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors, o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajuts de minimis. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-311/2021

Seeliger, Raymond

***1958**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant.

 

MOVESIII-350/2021

Seguí Magenis, Juan Sebastian

***8718**

Cal presentar el rebut de l'impost de vehicles de tracció mecànica de l'any 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-502/2021

Soler Crespí, Alexandre

***0935**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció degudament emplenat i signat. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar «Programa Moves III». És necessari aportar el document normalitzat 3 degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 5 degudament emplenat i signat.

 

MOVESIII-403/2021

Suárez Marí, Maria Verónica

***5269**

Cal presentar el model 1 de sol·licitud signat per la persona sol·licitant. És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajuts de minimis. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-306/2021

Taboada Maeso, Almudena

***8005**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant.

 

MOVESIII-535/2021

Tena López, José María

***7293**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció degudament emplenat.

 

MOVESIII-448/2021

Terrasa Sagristá, Francisco José

***6328**

Cal presentar la totalitat del model 1 de sol·licitud i aquest ha d'estar signat per la persona sol·licitant. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-525/2021

Torres Pons, Josep

***3135**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega.

 

MOVESIII-353/2021

Triana Alva, Yadiana

***0779**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-549/2021

Tugores Perelló, Miguel Ángel

***7359**

És necessari presentar el pressupost o contracte de rènting, el qual ha de complir els apartats 2. i) i 11.3.1 e), f) i h) de les bases de la convocatòria. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-408/2021

Urbutiene, Iliona

***1355**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció del Programa d'ajuts MOVES III., La data de la factura de compravenda del vehicle és anterior a la data de registre de la sol·licitud, per la qual cosa s'incompleix l'apartat 4.1.a) de les bases de la convocatòria. La data de la factura del punt de recàrrega del vehicle elèctric és anterior al 10 d'abril de 2021, per la qual cosa s'incompleix l'apartat 4.1.a) de les bases de la convocatòria. És necessari aportar el document 5 relatiu al punt de càrrega del Programa d'ajuts MOVES III.

 

MOVESIII-346/2021

Vallés Capel, Pedro José

***8371**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors, o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària.

 

MOVESIII-499/2021

Vidal de Valicourt, Gonzalo

***6379**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció degudament emplenat.

 

MOVESIII-509/2021

Vila Tormo, Vicent

***0884**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció degudament emplenat., El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar «Programa Moves III». És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2020 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-236/2021

Wiliams White, Grant Ashley

***0373**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària.

 

MOVESIII-517/2021

Witcherley, Timothy Harry

***0260**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció degudament emplenat. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar «Programa Moves III».

 

MOVESIII-376/2021

López Marí, Alicia

***5024**

És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajuts de minimis, degudament emplenat.

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària.

 

MOVESIII-392/2021

García Pollatos, Manuel

***1418**

L'adquisició de una bicicleta elèctrica no és una actuació subvencionable en el programa MOVES III.

 

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 13 de gener de 2022

El director general d'Energia i Canvi Climàtic José Guillermo Malagrava Rigo