Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

PORTS DE LES ILLES BALEARS

Núm. 22097
Correcció d’una errada en la publicació en la notificació de la resolució dictada pel vicepresident executiu de Ports de les Illes Balears per la declaració d’abandonament d’una embarcació tipus pastera i els seu motor procedents del port de Portocolom

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que, en el BOIB núm. 157 de 13 de novembre de 2021, fascicle 228, secció V, pàg. 45595, es va procedir a la publicació de la resolució d'abandonament d'una embarcació tipus pasteres i els seu motors procedents del port de Portocolom.

Atès que, s'ha detectat una errada en la transcripció del nombre de codi d'una pastera declarada abandonada en la Resolució dictada.

Considerant que l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.                                 

Resolc

Rectificar l'errada detectada en el sentit següent:

On diu: “Iniciar el procediment per a la declaració d'abandonament de tres embarcacions tipus pastera de 5 metres i els seus dos motors model Yamaha foraborda enduro de 40 CV procedents del port de Portocolom marcades amb el codi de Ports IB 22/2021, Ports IB 23/2021 i Ports IB 22/2021 ja que no disposen de matricula o dades suficients per a la identificació del seu titular o consignatari, traslladades a les instal·lacions de Son Tous per a la seva guarda i custòdia”.

Ha de dir: “Iniciar el procediment per a la declaració d'abandonament de tres embarcacions tipus pastera de 5 metres i els seus dos motors model Yamaha foraborda enduro de 40 CV procedents del port de Portocolom marcades amb el codi de Ports IB 22/2021, Ports IB 23/2021 i Ports IB 24/2021 ja que no disposen de matricula o dades suficients per a la identificació del seu titular o consignatari, traslladades a les instal·lacions de Son Tous per a la seva guarda i custòdia”.

 

Palma, 21 de desembre de 2021

El vicepresident executiu

Xavier Ramis Otazua