Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 21456
Notificació col·lectiva de liquidacions i anunci de cobrament de la taxa per la prestació del servei de subministrament d’aigua i cànon de sanejament corresponents a l’exercici 2022 de l’Ajuntament de Bunyola

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. D'acord amb el que disposa l'article 102.3 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària, a l'efecte de notificació col·lectiva de les liquidacions corresponents, comunicam als contribuents que l'exposició pública dels padrons de la taxa de subministrament d'aigua i cànon corresponents als trimestres primer, segon, tercer i quart de l'exercici 2022 es farà a la seu de l'Ajuntament de Bunyola en el període del mes anterior a l'inici del termini voluntari de pagament corresponent.

Contra les liquidacions contingudes en els padrons, es pot interposar un recurs de reposició davant l'Ajuntament de Bunyola, previ  al contenciós administratiu, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver finalitzat el corresponent període d'exposició pública dels padrons (art. 14.2 del Text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març).

2. Als efectes prevists en l'article 24 del Reglament general de recaptació (Reial decret 939/2005, de 29 de juliol), es comunica als contribuents i als altres interessats de l'Ajuntament de Bunyola que l'Agència Tributària de les Illes Balears, la qual desenvolupa la gestió recaptadora, durà a terme el cobrament en període voluntari de la taxa de subministrament d'aigua i cànon corresponents als trimestres primer, segon, tercer i quart de l'exercici 2022, en el termini i en les formes que s'indiquen tot seguit:

A) TERMINIS DE PAGAMENT:

      1r Trimestre de 2022: del 2 de maig al 4 de juliol de 2022, ambdós inclosos.

      2n Trimestre de 2022: de l'1 de agost al 3 de octubre de 2022 ambdós inclosos.

      3r Trimestre de 2022: del 29 d'octubre al 30 de desembre de 2022, ambdós inclosos.

      4t Trimestre de 2022: de l'1 de febrer al 31 de març de 2023, ambdós inclosos.

B) FORMES D'OBTENCIÓ DE L'AVÍS DE PAGAMENT:

— Per Internet:

  • Amb el codi de contribuent (o amb certificat digital, DNI electrònic o Cl@ve) a través del Carter Virtual (www.atib.es > Carter virtual).

  • A través del Servei de Consultes i suggeriments (www.atib.es > Consultes i suggeriments).

— De forma presencial:

  • A l'oficina de recaptació situada al carrer de Sant Josep, 2, 07110 Bunyola, els dimarts laborables, de les 8.15  a 13.35  hores i de 15.15 a 16.35 hores, (durant els mesos de juliol i agost l'horari és de 8.15 a 13.35 hores), o a qualsevol oficina de recaptació de tributs locals de l'Agència Tributària de les Illes Balears (es poden consultar les dades i els horaris de les oficines en el web de l'ATIB –www.atib.es > Tributs locals > Oficines de recaptació– o telefonant al 971 717 000). Sol·liciteu cita prèvia, que podeu fer per Internet (www.atib.es > Cita prèvia), o telefonant al 971 678 404.

  • A les oficines de l'Ajuntament de Bunyola, de dilluns a divendres laborables, de 9.00 a 14.00 hores.

C) FORMES DE PAGAMENT (AMB L'AVÍS DE PAGAMENT):

— Per Internet, en www.atib.es > Tributs locals > Pagament de tributs locals de cobrament periòdic, mitjançant el servei de banca electrònica de les entitats col·laboradores en el pagament telemàtic o amb targeta de crèdit o de dèbit, amb independència de l'entitat que l'emeti.

— A qualsevol oficina de les entitats bancàries col·laboradores següents: CaixaBank; Banca March; BBVA; Banco Santander; Targobank; Banc Sabadell; Colonya, Caixa de Pollença; Cajamar – Caja Rural; Ibercaja; Deutsche Bank.

— En els caixers automàtics de CaixaBank i BBVA.

REBUTS DOMICILIATS: Els rebuts domiciliats en una entitat bancària es remetran a les entitats respectives perquè es carreguin en els comptes dels contribuents. Us recordam que és convenient usar les modalitats de domiciliació de pagament i de gestió d'abonament dels rebuts mitjançant entitats bancàries, d'acord amb el que estableix el Reglament general de recaptació (articles 25.2 i 38).

3. Advertim als contribuents que, d'acord amb el que preveuen els articles 28 i 161 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària, un cop transcorregut el termini d'ingrés en període voluntari abans assenyalat s'iniciarà el període executiu, fet que determinarà l'exigència del recàrrec corresponent i, si escau, dels interessos de demora i de les costes que es produeixin.

  

Palma, 14 de gener de 2022

L'administrador tributari

Justo Alberto Roibal Hernández

(Per suplència per motiu de vacant de la Direcció de l'ATIB –art. 5.3 de l'Ordre de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 22 de desembre de 2016 per la qual es regula l'estructura organitzativa i funcional de l'Agència Tributària de les Illes Balears BOIB núm. 163, de 29/12/2016–)