Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 635054
Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca pel qual es modifica la composició de la Comissió Informativa General i de Comptes del Consell de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aquesta presidència, avui, ha decretat:

“Fets

1. El dia 19 de juliol de 2019 es va dictar el Decret pel qual es van designar les persones que formen la Comissió Informativa General i de Comptes en representació dels diferents grups polítics.

2.- Dia 23 de desembre de 2021 el portaveu del GRUP VOX-MALLORCA, comunica la substitució de la Sra. Mª Cristina Macías Jaume per el Sr. Antonio G. Gili Millán com a membre suplent de la Comissió Informativa General i de Comptes.

Per tot això,

DECRET

1.- Substituir a la Sra. Mª Cristina Macías Jaume per el Sr. Antonio G. Gili Millán com a membre suplent de la Comissió Informativa General i de Comptes, en representació del Grup de consellers del GRUP VOX-MALLORCA al Consell de Mallorca. D'aquesta manera les persones membres de la Comissió Informativa General i de Comptes en representació del GRUP VOX-MALLORCA al Consell de Mallorca, son:

- Titular: Pedro Bestard Martínez

- Suplent: Antonio G. Gili Millán

2. Comunicar aquest decret a les persones interessades i publicar-ne el contingut en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

3. Publicar aquest Decret a la Seu electrònica del Consell de Mallorca.

4. Donar-ne compte al Ple, en la primera sessió ordinària que tengui lloc.”

 

Palma,  27 de desembre del 2021

La presidenta del Consell Insular de Mallorca

Catalina Cladera Crespí