Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 626852
Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, a proposta de la directora gerent de l’Escola Balear d’Administració Pública per la qual s’acorda ampliar en un dia hàbil el termini de presentació d’al·legacions o per a sol·licitar la revisió del segon exercici del procediment extraordinari per constituir una borsa d'ocupació temporal específica, descentralitzada per illes, per a la categoria de policia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Per Resolució de 19 d'octubre de 2021 (BOIB núm. 145, de 23 d'octubre de 2021) es va convocar un procediment extraordinari per constituir una borsa d'ocupació temporal específica, descentralitzada per illes, per a la categoria de policia, es varen aprovar les bases i es van designar els membres del Tribunal Qualificador de les proves selectives d'accés al curs de capacitació.

2. En data 19 de novembre de 2021 es va publicar a la seu electrònica i en la pàgina web <http://oposicions.caib.es> la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses en el procediment esmentat, amb la indicació de les causes de l'exclusió.

3. En data 11 de desembre es va publicar en el BOIB la Resolució de data 7 de desembre per qual s'aproven les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses, amb indicació de les causes de l'exclusió.

4. En data 18 de desembre es va publicar en el BOIB la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, a proposta de la directora gerent de l'Escola Balear d'Administració Pública de correcció dels errors advertits en la Resolució de 7 de desembre de 2021.

5. En data 21 de desembre de 2021 es va publicar a la seu electrònica i en la pàgina web <http://oposicions.caib.es> la llista provisional d'aprovats del primer i segon exercici de l'esmentat procediment extraordinari i es va atorgar als aspirants un termini de tres dies hàbils perquè presentessin les corresponents al·legacions i poguessin sol·licitar la revisió del segon examen.

6. Atès que el darrer dia hàbil per fer al·legacions als resultats provisionals de l'esmentat procediment i per sol·licitar la revisió del segon examen és el dia 24 de desembre, però les oficines d'assistència en matèria de registres de la comunitat autònoma de les Illes Balears romandran tancades, es considera convenient atorgar als aspirants un dia hàbil addicional.

Fonaments de dret

1. L'article 32 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre de 2015, que estableix que «L'Administració, excepte precepte en contra, pot concedir d'ofici o a petició dels interessats una ampliació dels terminis establerts que no excedeixi la meitat d'aquests, si les circumstàncies ho aconsellen i amb això no es perjudiquen drets de tercer. L'acord d'ampliació s'ha de notificar als interessats»

2. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. La Resolució de 19 d'octubre de 2021 per la qual es convoca un procediment extraordinari per constituir una borsa d'ocupació temporal específica, descentralitzada per illes, per a la categoria de policia, s'aproven les bases i es designen els membres del Tribunal Qualificador de les proves selectives d'accés al curs de capacitació.

Proposta de resolució

Propòs a la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat que dicti una resolució en els termes següents:

1. Acordar l'ampliació en un dia hàbil el termini de presentació d'al·legacions i per sol·licitar la revisió del segon exercici en relació amb la publicació en data 21 de desembre de 2021 dels resultats provisionals del primer i segon exercici del procediment extraordinari per constituir una borsa d'ocupació temporal específica, descentralitzada per illes, per a la categoria de policia, En conseqüència, el darrer dia per presentar al·legacions i per sol·licitar dita revisió és el pròxim dia 27 de desembre de 2021.

2. Publicar la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la seu electrònica de la Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i en el web <http://oposicions.caib.es>.

 

Per tot això, dict la següent

Resolució

Manifestar la conformitat amb la proposta de resolució i dictar-ne resolució en els mateixos termes.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, en el dia de la signatura electrònica (23 de desembre de 2021)

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat Mercedes Garrido Rodríguez

La directora gerent de l'EBAP Maria del Carmen Iglesias Manjón