Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 624436
Acord del Ple del Consell Insular de Menorca de 22 de desembre de 2021, relatiu a l’aprovació inicial del Pressupost general del Consell Insular de Menorca per al 2022 (exp. 0401-2021-1)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Ple del Consell Insular de Menorca, en sessió de caràcter extraordinari de 22 de desembre de 2021, aprovà inicialment el projecte de Pressupost del Consell Insular de Menorca per a l'any 2022, que està integrat pel propi, pel dels seus organismes autònoms, Institut Menorquí d'Estudis i Consell Econòmic i Social de Menorca, pel del Consorci de Residus i Energia de Menorca, pel del Consorci per a la Protecció de la Legalitat Urbanística en Sòl Rústic de l'Illa de Menorca, pel Consorci Sociosanitari de Menorca i per la previsió d'ingressos i despeses de l'Institut de la Joventut de Menorca.

L'expedient, amb tota la documentació que l'integra, romandrà de públic manifest a la intervenció del Consell Insular de Menorca (Plaça de la Biosfera núm. 5 de Maó). Així mateix, es podrà consultar el projecte de pressupost en la pàgina web del CIM (www.cime.es) i a les dependències administratives del CIM a Ciutadella (Plaça de la Catedral núm. 5 de Ciutadella).

Les persones interessades en l'expedient que estiguin legitimades segons el què disposen els articles 63.1 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local i l'art 170 del text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, aprovat per RD Legislatiu 2/2004, de 5 de març, i pels motius taxativament enumerats a l'apartat segon de l'esmentat article 170, poden presentar reclamacions i suggeriments durant el termini dels quinze dies hàbils següents al de la publicació del present edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el benentès que, si no se'n presentés cap, el Pressupost general del CIM es considerarà definitivament aprovat.

 

Maó, 22 de desembre de 2021

Per delegació de la presidenta, la secretària Rosa Salord Olèo (Decret 427/2019, d'11 de juliol) (BOIB núm. 97 de 16-7-2019)