Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 619905
Aprovació definitiva del reglament del parc de patinatge Skate Park

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Ple del Consell Insular de Formentera, en sessió de caràcter Ordinari de 25 de novembre de 2021,  va donar compte de l'elevació a definitiu del Reglament del Parc de Patinatge.La tramitació d'aquest expedient s'inicià mitjançant l'acord del Ple del Consell Insular de Formentera, en sessió ordinària celebrada el 30 de juliol de 2021 on s'aprovà amb caràcter inicial el Reglament del Parc de Patinatge i, es procedí a la publicació de l'anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears número 128/2021, de 16 de setembre de 2021, així com també l'exposició pública del Reglament del Parc de Patinatge al Tauler d'anuncis de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania i al Tauler virtual d'anuncis de la pàgina web del Consell www.conselldeformentera.cat.

Finalitzat el termini d'exposició pública i tot considerant que, tal com es desprèn de la recerca en el Registre General d'Entrada que no consta que se n'hagin registrat al·legacions, segons l'informe de recerca d'al·legacions del Reglament del Parc de Patinatge, adjunt en l'expedient.

En conseqüència, procedeix la publicació definitiva al BOIB, al Tauler d'anuncis i a la pàgina web del Consell Insular de Formentera, als efectes adients.

ANNEX Reglament regulador del parc de patinatge

 Preàmbul

Aquest reglament pretén realitzar una regulació acurada del parc de patinatge ubicat a la cantonada del carrer de Migjorn amb el vial de Sant Francesc. La finalitat d'aquest reglament d'usos no és altra que minorar els riscos inherents a la pràctica de l'esport en dita instal·lació i millorar la seguretat de totes les persones usuàries.

Amb aquest reglament es fixen les obligacions de les persones usuàries i el funcionament.

Article 1

La pista de patinatge és un espai públic del Consell Insular de Formentera, per facilitar la pràctica del patinatge. Està composta per una pista de patinatge, una pista de modalitat urbana i un bol.

Article 2

1. L'entrada a la instal·lació és lliure.

2. Les persones menors de 12 anys hi hauran d'anar acompanyades d'una persona major d'edat.

3. Les persones adultes acompanyants hauran de romandre fora de les pistes per no obstaculitzar la pràctica esportiva.

4. El Consell Insular de Formentera serà responsable del manteniment, conservació i neteja de la instal·lació. Per aquest motiu haurà de realitzar totes les obres necessàries per mantenir una bona seguretat de les persones usuàries.

5. Les persones usuàries de la instal·lació assumeixen les conseqüències davant qualsevol accident, llevat que aquest vengui motivat per una conservació deficient o falta de manteniment de la instal·lació.

Article 3

Les persones usuàries d'aquesta instal·lació hauran de complir amb les següents obligacions:

1. A les pistes de patinatge només es poden utilitzar monopatí, patinet, patins i bicicletes BMX. Qualsevol altra modalitat no està permesa. 2. És obligatori l'ús d'un casc, genolleres i colzeres homologats. 3. Es prohibeix patinar sense el calçat adequat. 4. Es prohibeix jugar-hi a la pilota. 5. Es prohibeix l'entrada d'aliments i envasos de vidre al recinte (excepte aigua o begudes isotòniques). 6. Es prohibeix fumar en tot el recinte. 7. Es prohibeix llençar-hi escombraries ni restes de cap tipus. 8. En cas d'accident, s'ha d'avisar immediatament al Servei d'Urgències 112. 9. Es demanarà abandonar la pista a qualsevol persona que danyi les instal·lacions. També se li reclamarà el pagament del cost de la reparació. 10. És obligatori patinar amb precaució i evitar col·lisions amb altres. 11. No és permès posar obstacles o qualsevol altre objecte addicional ni substàncies com cera en la mini rampa. 12. No és permès asseure's a la vora del bol, ni al caire de tota la pista ni al seu interior. 13. No es permeten espectadors dins cap de les tres pistes. 14. No es permet l'entrada d'animals (excepte cans guia). 15. No s'admetran els comportaments violents o inadequats.

Article 4

El parc romandrà oberta durant les hores i els dies de la setmana que fixi l'òrgan competent del Consell Insular de Formentera.

Article 5

L'incompliment de les obligacions fixades en aquest reglament, suposarà que la persona usuària hagi d'abandonar la instal·lació.

Disposició Final

Aquest Reglament entrarà en vigor a l'endemà de la publicació íntegra del seu text en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, segons l'establert a l'article 103, en relació al 113, de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

L´aprovació aquest reglament deroga l´anterior publicat al BOIB núm. 39 de 22 de març de 2014

Contra aquest acord es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent a la publicació del present acord. Això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Formentera, 17 de desembre de 2021

La presidenta Ana Juan Torres