Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DES CASTELL

Núm. 619199
Aprovació inicial pressupost 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

ANUNCI D'APROVACIÓ INICIAL DEL PRESSUPOST DE LA CORPORACIÓ I DE LA PLANTILLA DE PERSONAL PER A L'EXERCICI 2022

El ple de l'Ajuntament des Castell, en sessió extraordinària, de dia 17 de desembre de 2021, ha aprovat inicialment l'expedient del Pressupost municipal de l'exercici 2022.

PRIMER: Aprovar inicialment el projecte de pressupost del 2022, i tota la documentació que l'acompanya, l'import global del qual és:

  • Estat de despeses: 9.247.510,84 €
  • Estat d'ingressos: 9.247.510,84 €

SEGON: Aprovar la plantilla de personal al servei d'aquesta corporació, que comprèn totes les places i els llocs de feina reservats a funcionaris de carrera, personal eventual i personal laboral inclosos en el pressupost.

TERCER: Publicar aquest acord mitjançant l'anunci corresponent en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb el que disposa l'art. 169 del RD Legislatiu 2/2004, de 5 de març, del text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, i exposar aquest anunci en el tauler d'anuncis de la corporació, per a què totes les persones interessades pugin examinar l'expedient durant un termini de 15 dies i formular les reclamacions que creguin oportunes. S'ha d'assenyalar que si durant aquest període no es presenta cap reclamació el Pressupost s'entendrà definitivament aprovat i es publicarà resumit per capítols en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

QUART: Acordar, així mateix, remetre còpia certificada de la plantilla de personal aprovada en el pressupost a la Delegació del Govern de l'Estat de Menorca i al Govern de les Illes Balears.

 

Signat as Castell, en la data de la signatura electrònica  (20 de desembre de 2021)

La batlessa Juana Escandell Salom