Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

PARLAMENT DE LES ILLES BALEARS

OFICINA DE PREVENCIÓ I LLUITA CONTRA LA CORRUPCIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 612169
Resolució de 15 de desembre de 2021, per la qual s'atribueixen les funcions de Directora Adjunta a la Cap d’Àrea d’Investigació i Inspecció de l’Oficina

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

FETS

A la relació de llocs de treball vigent del personal de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció de les Illes Balears, aprovada mitjançant Resolució de la Comissió d'Assumptes Institucionals i Generals del Parlament de les Illes Balears, en sessió de dia 20 de març de 2019 (BOIB de 30-3-2019), està previst el lloc de treball de Director/a Adjunt/a, que no està dotat pressupostàriament.

Per tant, aquest lloc de treball no està cobert actualment, i és convenient designar una persona de l'Oficina perquè pugui exercir les funcions de Director/a Adjunt/a en cas de vacant, absència o malaltia del Director de l'Oficina.

FONAMENT DE DRET

L'article 21 de la Llei 16/2016, de 9 de desembre, de creació de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció a les Illes Balears disposa que:

2. Correspon al director adjunt o la directora adjunta col·laborar amb el director o la directora de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció en les tasques que aquest li encomani, substituir-lo en cas d'absència o incapacitat temporal i assumir les funcions que d'acord amb la llei li delegui

3. El director adjunt o la directora adjunta assumeix interinament les funcions del director o la directora de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció en els supòsits que estableix l'article anterior.

4. Si no s'ocupa el càrrec de director adjunt o directora adjunta, n'exercirà les funcions un funcionari o una funcionària de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció que tingui atribuïdes funcions d'investigació i inspecció i que sigui designat pel director o la directora.

Per tot això, i en ús de les atribucions que em confereix l'esmentat article 21 de la Llei 16/2016, de 9 de desembre,

RESOLC

1. Designar a la Sra. María Belén Méndez Alonso, cap de l'Àrea d'Investigació i Inspecció, per exercir les funcions de Directora Adjunta de l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears..

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar, amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant del mateix òrgan que el va dictar en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al Butlletí Oficina de les Illes Balears (BOIB), d'acord amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques; o bé es pot interposar directament recurs contenciós-administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de Palma en el termini de dos mesos comptats a partir del dia següent al de la seva publicació en el BOIB, d'acord amb el que disposen els articles 8.2, 14 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 15 de desembre de 2021

El director Jaime Far Jiménez