Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CONSELL

Núm. 617244
Aprovació definitiva del projecte de “Nova xarxa d'aigua potable i aigua pluvial i adaptació a la legislació en matèria d'accessibilitat"

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament en sessió extraordinària urgent celebrada en data 17 de desembre de 2021 va aprovar el següent acord:

Primer.- Vist l'informe tècnic emès per l'enginyer tècnic industrial, redactor del projecte, sr. Antoni Aguilà Fuster, s'acorda:

- Estimar les al·legacions primera i segona presentades per la sra. Francisca Campins Bibiloni (en representació del Grup municipal Proposta per les Illes – El PI), en data 14 de desembre de 2021.

- Desestimar les al·legacions tercera, quarta i cinquena presentades per la sra. Francisca Campins Bibiloni (en representació del Grup municipal Proposta per les Illes – El PI), en data 14 de desembre de 2021.

- Considerar que l'acceptació de les al·legacions primera i segona no suposa la necessitat de modificar el projecte tècnic i en conseqüència no cal una nova exposició pública del mateix.

Segon.- Aprovar definitivament el projecte d'obres “Nova xarxa d'aigua potable i aigua pluvial i adaptació a la legislació en matèria d'accessibilitat” amb un pressupost de 452.151,64 euros (IVA inclòs) redactat per l'enginyer tècnic industrial sr. Antoni Aguilà Fuster.

Tercer.- Publicar el present acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

 

Consell, en data de la signatura electrònica (17 de desembre de 2021)

El batle Andreu Isern Pol