Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 615913
Acord del Ple de la Comissió de Medi Ambient de les Illes Balears sobre la sol·licitud de modificació no substancial de l’Autorització Ambiental Integrada de la fàbrica de ciment de Lloseta, promoguda per Cemex España Operacions S.L.U., consistent en la reducció de la superfície ocupada per la instal·lació, TM Lloseta (IPPC M 02/2021)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En relació amb l'assumpte de referència, i d'acord amb l'establert a l'article 24.3 del RDL 1/2016, de 16 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de prevenció i control integrats de la contaminació, es publica l'Acord del Ple de la CMAIB, en sessió de 17 de novembre de 2021,

ATÈS

1.Que CEMEX España Operaciones S.L.U. ha sol·licitat una modificació de l'autorització ambiental integrada de la fàbrica de ciment de Lloseta consistent en la reducció de la superfície ocupada per la instal·lació.

2.Que la documentació aportada justifica que es tracta d'una modificació no substancial, en compliment de l'art. 14 del RD 815/2013.

3.Que els informes rebuts dels òrgans i entitats consultats són favorables.

ACORDA

Primer: Atorgar la modificació no substancial de l'autorització ambiental integrada de la fàbrica de ciment de Lloseta, promoguda per CEMEX España Operaciones S.L., consistent en la reducció de la superfície ocupada per la instal·lació d'acord amb la documentació relativa a la ubicació del terreny objecte de la modificació rebuda en data 6 de maig de 2021 i amb les condicions d'explotació, capacitat i processos indicats a la memòria justificativa entregada per CEMEX España Operaciones S.L.U. i signada per Alicia Vicenta Ferragut Gutiérrez-Solana en data 16 de febrer de 2021.

Segon: Publicar el contingut d'aquest acord al BOIB i notificar als interessats.

Es recorda que d'acord amb la resolució del Director General de Residus i Educació Ambiental de data 6 d'octubre de 2021 CEMEX España Operaciones SLU, portarà a terme la descontaminació de la zona on va ser detectada una afecció al sòl a l'estudi realitzat en data 16 de febrer de 2021.

  

Palma, 22 de novembre de 2021

El president de la CMAIB

Antoni Alorda Vilarrubias