Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA, SECTORS PRODUCTIUS I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

Núm. 590664
Informació pública de l’estudi d’impacte ambiental, projecte de reutilització de la zona nord per a la instal·lació d’un parc solar fotovoltaic, de l’explotació Can Cirerol núm. 49, que forma part de la parcel·la 516 del polígon 31 de Felanitx

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb la Llei 10/2014, d'1 d'octubre, d'ordenació minera de les Illes Balears; amb la Llei 9/2018, de 5 de desembre, per la qual es modifica la Llei 21/2013, de 9 de desembre, d'avaluació ambiental, i amb el Decret legislatiu 1/2020, de 28 d'agost, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei d'avaluació ambiental de les Illes Balears, se sotmet a informació pública la sol·licitud de l'explotador amb NIF 41220384Z d'autorització administrativa del projecte subjecte a avaluació d'impacte ambiental ordinària. Pot ser-hi aplicable el que preveu el capítol III del títol II en matèria de consultes transfrontereres. A continuació, se n'assenyalen les característiques principals.

Expedients: 2020/3762.

Tipus d'activitat:  reutilització de la zona nord de l'explotació minera per a la instal·lació d'un parc solar fotovoltaic.

Situació: forma part de la parcel·la 516 del polígon 31 de Felanitx.

Illa: Mallorca.

Dades tècniques: projecte de reutilització que emprarà part de la superfície d'explotació Cas Cirerol (zona nord), per a l'aprofitament energètic mitjançant energia solar. Es tracta d'un parc solar format per 3.312, 20 kw pic de plaques solars (generadors) i fins a 2.761 kw de producció AC (convertidors). El sistema es basa en la transformació del corrent continu, generada pels panells solars, en alterna de la mateixa qualitat que la que circula per la xarxa comercial elèctrica (400 V), mitjançant l'inversor. L'energia s'envia als transformadors BT/MT per a elevar la tensió de l'electricitat fins als 15.000 V, per al seu transport al punt de connexió amb la xarxa de distribució.

La documentació que correspon al Projecte i a l'Estudi d'impacte ambiental es pot examinar a la Direcció General de Política Industrial (c. del Bastió d'en Sanoguera, 2, 07002 Palma) i també a la web de la Direcció General de Transparència i Bon Govern.

Se'n pot obtenir la informació pertinent en l'òrgan substantiu (Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica), com també formular davant aquest òrgan les al·legacions que es considerin pertinents dins el termini de trenta dies comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  

Palma, 30 de novembre de 2021

El director general de Política Industrial

Antoni Morro Gomila

Per delegació de competències

Resolució de 2 de març de 2021

(BOIB núm. 31, de 04/03/2021)