Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CAPDEPERA

Núm. 607567
Aprovació inicial de la modificació de l’Ordenança reguladora del preu públic per la prestació del servei de les escoletes d’educació infantil de primer cicle. (Exp. 8435/2021)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament, a la sessió ordinària de dia 2 de desembre de 2021, va acordar:

1.- Aprovar inicialment la modificació de l'Ordenança reguladora del preu públic per  la prestació del servei de les escoletes d'educació infantil de primer cicle.

2.- Conforme disposa l'art. 102 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, en relació amb l'article 113 de la mateixa Llei, exposar al públic l'expedient, amb un anunci previ al BOIB i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament, durant un termini de 30 dies perquè s'hi puguin presentar reclamacions, objeccions o observacions.

3.- Aquesta aprovació inicial esdevindrà definitiva, de forma automàtica, sense necessitat d'haver d'adoptar cap nou acord exprés si una vegada transcorregut l'esmentat termini d'exposició no s'hi interposen reclamacions o suggeriments.

4.- Una vegada transcorregut l'esmentat termini, aquest Reglament entrarà en vigor de forma automàtica després d'haver-se'n publicat el text íntegre al BOIB.

 

Capdepera, 3 de desembre de 2021

El batle Rafel Fernández Mallol