Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALAIOR

Núm. 606010
Extracte de la Resolució de regidoria de data 10 de desembre de 2021 per la qual es convoquen subvencions per a les activitats extraordinàries d'entitats esportives i esportistes d'Alaior per a l'any 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Exp. 16218/2021

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, text complet de la qual, es pot consultar a la base de dades nacional de subvencions

http://www.pap.minhafp.gob.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/509644

Primer. Objecte de la convocatòria: És objecte de la present convocatòria la concessió de subvencions per el foment de l'esport consistent en:

- Activitats extraordinàries organitzades per entitats esportives: Organització d'activitats esportives no habituals amb una repercussió social i impacte notori per al municipi d'Alaior, com l'organització de torneigs amb participació d'esportistes de fora de l'illa de Menorca, etc.

- Activitats d'esportistes individuals.

  • Participació d'esportistes d'Alaior en campionats d'Europa o del món ,ambdós oficials

  • Participació en campionats d'Espanya oficials

  • Esportistes d'Alaior en centres de tecnificació i d'alt rendiment homologats pel Consejo Superior de Deporte, d'ara en endavant CSD

  • Esportistes que d'acord amb l'article 2.3 del RD 971/2007 de 13 de juliol, sobre esportistes d'alt nivell i alt rendiment, acreditin la seva condició amb un certificat on compleixin els requisits dels apartats a),b),d),e) i f) mitjançant les seves Federacions Esportives Espanyoles al CSD o els esportistes que compleixin els requisits definits als apartats c) i g) acreditant la seva condició amb certificat dels organismes competents de la CCAA.

Segon. Persones beneficiàries:

Per ser beneficiari d'una subvenció s'hauran de complir tant els requisits generals com els específics per a cada tipologia d'ajuts exposats a les bases.

Els interessats hauran de ser entitats esportives o esportistes d'Alaior, es trobin o no federades i que compleixin els requisits esmentats en l'article 3 de l'ordenança general reguladora de la concessió de subvencions de l'Ajuntament d'Alaior.

No podran obtenir la condició de beneficiàries les persones que es trobin en situació prevista en l'article 13.2 de la Llei 38/2003, de l' 17 de novembre, General de Subvencions.

Tercer. Bases reguladores: Bases de la convocatòria de subvencions per a les activitats ordinàries i extraordinàries organitzades per entitats esportives i per a esportistes per a l'any 2021 en transparència:

https://alaior.sedelectronica.es/transparency/f04ce1c8-e5f2-4c2a-932b-ec7e5ed7d606/

i a la seu electrònica: https://alaior.sedelectronica.es/dossier.4.3 – buscar tràmit – escriure la paraula, esportives

Quart. Crèdit: El crèdit per a aquesta convocatòria és de 5.000,00 euros.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds: 30 dies a comptar des del dia següent a la publicació al BOIB

Sisè. Quantia: Depenent dels criteris de valoració establerts en el punt 6 de les bases

 

Vuitè. Data de Justificació de l'actuació: 15 de febrer de 2022

 

Alaior 10 de desembre de 2021

El batle José Luis Benejam Saura