Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 597743
Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca pel qual es modifica la composició de la Comissió Informativa General i de Comptes del Consell de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aquesta Presidència, avui, ha decretat:

“Fets

1. El dia 19 de juliol de 2019 es va dictar el Decret pel qual es van designar les persones que formen la Comissió Informativa General i de Comptes en representació del diferents grups polítics.

2. El dia 7 de novembre de 2021 es va designar per Decret de la Presidenta del Consell de Mallorca,  al Sr. Pedro Soler Cladera com a membre suplent  en representació del GRUP EL PI – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS a la Comissió Informativa General i de Comptes del Consell de Mallorca.

3.- Dia 30 de novembre de 2021 el portaveu del GRUP EL PI – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS, comunica la substitució de la Sra. Francisca Mora Veny per el Sr. Pedro Soler Cladera com a membre titular, i es nomena a Isabel Febrer Gelabert com a membre suplent de la Comissió Informativa General i de Comptes.

Per tot això,

DECRET

1.- Substituir a la Sra. Francisca Mora Veny per el Sr. Pedro Soler Cladera com a membre titular, i nomenar a Isabel Febrer Gelabert com a membre suplent de la Comissió Informativa General i de Comptes, en representació del Grup de consellers del GRUP EL PI – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS al Consell de Mallorca. D'aquesta manera les persones membres de la Comissió Informativa General i de Comptes en representació del GRUP EL PI – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS al Consell de Mallorca, son:

            - Titular: Pedro Soler Cladera

            - Suplent: Isabel Febrer Gelabert

2. Comunicar aquest decret a les persones interessades i publicar-ne el contingut en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

3.Publicar aquest Decret a la Seu electrònica del Consell de Mallorca.

4. Donar-ne compte al Ple, en la primera sessió ordinària que tengui lloc.”

 

Palma, 2 de desembre de 2021

La Presidenta del Consell de Mallorca Catalina Cladera Crespí