Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 597716
Decret de la Presidenta del Consell de Mallorca pel qual es determina el règim de dedicació del conseller i conselleres electes del Grup el El Pi – Proposta per les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aquesta Presidència, avui, ha decretat:

“Fets

1. El Ple de la corporació en sessió de dia 18 de juliol de 2019 va establir el règim de dedicació, les retribucions i les indemnitzacions dels membres de la corporació.

2. De conformitat amb l'anterior, es va delegar en la Presidència del Consell l'execució d'aquest acord per determinar els membres de la corporació que exerceixen les funcions en règim de dedicació exclusiva o parcial, amb la finalitat de complir el que es disposa en els apartats 3 i 5 de l'article 75 de la Llei reguladora de les bases de règim local.

3. Dia 11 de novembre de 2021 el senyor Pedro Soler Cladera, va prendre possessió del càrrec de conseller electe en el Ple.

4.- Dia 25 de novembre de 2021 aquesta Presidència dicta Decret pel qual es determina que el Sr. Pedro Soler Cladera i la Sra. Isabel Febrer Gelabert han d'exercir les seves funcions en règim de dedicació parcial.

5.- Dia 26 de novembre de 2021 es comunica per part del Grup el El Pi – Proposta per les Illes Balears canvi de Portaveu del Grup, cessant com a tal a la Sra. Francisca Mora Veny i nomenant com a portaveu titular del grup al Sr. Pedro Soler Cladera.

6.- Dia 29 de novembre de 2021 el nou portaveu del Grup comunica que:

 - La consellera Isabel Febrer Gelabert continua amb al règim de dedicació parcial.

 - El conseller Pedro Soler Cladera una vegada acceptada la portavocia renuncia al règim de dedicació exclusiva que li correspon i comunica que ostentarà el règim de dedicació parcial.

 - La consellera Francisca Mora Veny ostentarà el règim de dedicació exclusiva a conseqüència de la renúncia del Sr. Pedro Soler Cladera, per la que li cedeix la meitat de la seva dedicació i a més, li correspon la dedicació parcial del grup de consellers d'El Pi.

Per tot això,

DECRET

1.- Determinar que la Sra. Isabel Febrer Gelabert continua exercint les seves funcions en règim de dedicació parcial.

2.- Determinar que el Sr. Pedro Soler Cladera tendrà règim de dedicació parcial com a Portaveu del Grup, amb efectes de dia 10 de desembre de 2021.

3.- Determinar que la Sra. Francisca Mora Veny deixa el règim de dedicació exclusiva com a portaveu del Grup que ostentava i passa al règim de dedicació exclusiva com a consellera electa, al unir la dedicació parcial com a consellera electa i la dedicació parcial de l'exclusiva que li cedeix el portaveu del Grup. Tot això amb efectes de dia 10 de desembre de 2021.

4. Comunicar-ho a les persones interessades i publicar el contingut d'aquest Decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la Seu electrònica del Consell de Mallorca.

5. Donar-ne compte al Ple en la primera sessió que tengui lloc.”

Palma, 2 de desembre de 2021

La presidenta del Consell de Mallorca Catalina Cladera Crespí